Jarik 09.07.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Poszukuję ekipy do położenia tynków wewnętrznych i ocieplenia. No i posadzki. I żeby tania była oczywiście i solidna. Nie musi być z Wrocławia - może być z regionu - wikt i noclegi mogę zapewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 09.07.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 Poszukuję ekipy do położenia tynków wewnętrznych i ocieplenia. No i posadzki. I żeby tania była oczywiście i solidna. Nie musi być z Wrocławia - może być z regionu - wikt i noclegi mogę zapewnić. Zabawne jest to jakich firm szukaja forumowicze - tania i solidna takich to chyba ze swieca szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PPawelkotoniak 09.07.2004 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 proszę zadzwonić lub podać nr tel 0604192084 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janzar 11.07.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 Poszukuję ekipy do położenia tynków wewnętrznych i ocieplenia. No i posadzki. I żeby tania była oczywiście i solidna. Nie musi być z Wrocławia - może być z regionu - wikt i noclegi mogę zapewnić. Panu potrzebne sa dwie ekipy jedna tania druga solidna pozdrawiam janzar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts