Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najmniejszy kocioł z podajnikiem na węgiel

tylko.węgiel

Recommended Posts

wlodek smelcerz z małej litery????

I bądź rozsądny - tylko.węgiel nie szuka kotła. Jeśli będziesz

z nim dyskutował, może się dowiesz, czego szuka..

Właśnie tak, z małej litery. Takiego nicka obrałeś sobie na moim blogu.

Rozsądku mi nie brakuje. Dobrze o tym wiesz.

A wy wszyscy, coście tak wsiedli na niego?

Za to, że nie chce kupić Skam-Pa bez papierów?

A może za to, że obnażył metody działania sfory?

A może za to, że ją okpił, jak małego Kazia?

• Odpowiedzi 575
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wlodek smelcerz z małej litery????

I bądź rozsądny - tylko.węgiel nie szuka kotła. Jeśli będziesz

z nim dyskutował, może się dowiesz, czego szuka..

Kolego Inżynierze,

masz pan 100% racji. Tamtemu za braki gramatyczne dwa plus siadaj.

Ale jak ocenić ruch kolegi Inżyniera?

Modernizacja zgodna z wytycznymi sprawiedliwości i prawa (i na abarot)? To trzeba poczekać na po 25.10.2015. Te standardy dopiero zaczną działać, a Kolega Inżynier już przed szereg wychodzi!

Czy to się godzi aby dawać tzw. Odpowiedź z cytatem i modyfikować cytat bez podania informacji o modyfikacji cytatu?

Kolego Inżynierze! Czy tak was uczyli na WUML-u?

A fe!!!!

Edytowane przez boluslolusj23

A ja naiwnie myślałam, że on to już tylko dzięki zusowi żyje. Ma chłop zdrowie. Tam gdzie pisał to pracował, a pewnie nawet nie wiedział, ze równolegle gdzieś indziej też mu kasa leci.

Isd - podeślij mu jakieś namiary na jego papiery, to zgodnie z ustawą emerytalną zuś mu będzie musiał to co piszesz do emerytury doliczyć. I znowu kolejny milioner będzie. Ze starego portfela.

A ty będziesz z.dalał pewnie do śmierci i jeden dzień dłużej i nawet emerytury mieć nie będziesz.

Przyjmij wyrazy współczucia. Że ci żal poopę sciska. O zazdrości nawet nie wspominam.

p.s. gdybyś dał radę to walnij tutaj i moje c.v.

Będzie wesoło, będzie zabawa ... :wave:

OjOj słoneczko ,nawet przeczytać posta że zrozumieniem nie 'umisz'. Być powiązanym ,a pracować to chyba różnica...ale spoko, wiem jak ci ciśnienie skacze ze złości.

Twojego CV nawet niesmiem ruszać bo wiesz .....niegodzien ja.

OjOj słoneczko ,nawet przeczytać posta że zrozumieniem nie 'umisz'. Być powiązanym ,a pracować to chyba różnica...ale spoko, wiem jak ci ciśnienie skacze ze złości.

Twojego CV nawet niesmiem ruszać bo wiesz .....niegodzien ja.

Szanowny Isd

DAWAJ! DAWAJ! Co się szczypiesz. Na co czekasz?

Jeszcze trochę i już nie będzie można. Nowe czasy idą!

Już zaczynają. To dawaj do sfory.

Starych nie ma, chata wolna, oj będzie bal! Oj będzie bal!

:wave::wave::wave::stirthepot::stirthepot:

jaki ... za frico się powiązac dał. A mógł mieć tak happy!

Jakby co, to ci pomogę.

Zaczynam moje cv

Urodził się, bo nie miał innego wyjścia.

Towarzysz Soso się przekręcił, to poszedł do szkoły.

Siedział w niej po 3 lata w każdej klasie. Aby sobie materiał utrwalić.

Upomniała się o niego armia. Był w tym czasie już w piątej klasie.

....

Wyższą Szkołę Strugania Fujarek w Zadupkowie Górnym przy KC ukończył eksternistycznie (miał znajomości na poczcie, to mu taniej przesyłki słali - w pakietach z tymi typu: uprzejmie donoszę, że: ...). Po 15 latach z wyróżnieniem. Wyróżniła go rektorowa, bo grał pierwsze skrzypce na pani rektorowej c..pce.

Resztę musisz mu już dopisać sam.

Edytowane przez boluslolusj23

Właśnie tak, z małej litery. Takiego nicka obrałeś sobie na moim blogu.

Rozsądku mi nie brakuje. Dobrze o tym wiesz.

A wy wszyscy, coście tak wsiedli na niego?

Za to, że nie chce kupić Skam-Pa bez papierów?

A może za to, że obnażył metody działania sfory?

A może za to, że ją okpił, jak małego Kazia?

Co Ty chłopie ściemniasz

masz wszystkich za baranów, myślisz,że nikt się nie domysla o co tu chodzi i kto oraz co zaczyna?

Nicków sobie możecie jeszcze 5zrobić.

Powtarzam, bo może do Twojej przyłbicy nie dotarło, ja mu w żadnym wypadku nie robiłem żadnej oferty na skama

zupełnie odwrotnie, po poście, dla przypomnienia:

Zapytam Cię, jako handlowiec handlowca - co kurwa mam przemyśleć, jak pierdolisz same ogólniki, bez żadnych konkretów? Brakuje Ci odwagi? To się odpierdol, a nie zabieraj mi czasu.

Albo chcesz mi coś konkretnego przekazać, albo nie?

Bez Ciebie też dam sobie radę.

Napisałem wyraźnie:

Ja Ci nic nie obrzydzam, napisz do użytkowników

ja nie chcę, abyś był użytkownikiem skama, jak w 3cim poście do mnie piszesz, abym się odpierdolił, to ja dziękuje postoję. Bierz ogniwo, to solidny kocioł.

i w każdym każdziusieńkim poście namawiam do kontaktu z użytkownikami, wymieniłem wuwoka, janklos,darase, reguta, do zebrania opinii i powiedziałem jak ma sobie ten kocioł postawić, jak wyciszyć, jak zakonserwować kosz. Na co ma zwracać uwagę.

Niech się dowie ile zapłaci za kosz, jak będzie musiał wymienić i ostatni fragment palnika.

Zatem prowokacja się nie udała, trzeba się było wysrać na wątku a mówiłem,że w dooopie mam Wasze zadymy i zagrywki i nie chce być w nic wciągany, to se ciooool zacytował prywatne posty.

Co więcej dałem mu do rozważenia kotły Galmet12, Defro10kW, Zębiec9kW.

Podawałem sprawności na konkretnych mocach w warunkach domowych, chyba niepotrzebnie. Doradziłem też, aby sobie zamontował ciepłomierz.

To wszystko jednak było niby nie techniczne.

Nie życze sobie zatem, aby ktoś sugerował obojętnie czy Ty czy ten Twój kolega tylko.węgiel,że mu na priva coś oferowałem.

Na wątkach wcześniej pytał - widział linki i mógł zobaczyć wykresy, Wy też, bo to było na wątkach.

Tlenu w spalinach nie podaje instytut notyfikowany, bo jak wiesz lub nie wiesz, na badaniach w normie podaje się w przeliczeniu na 10%tlenu w spalinach, jednostka notyfikowana podaje za to lambdę. Generalnie kiście się we własnym sosie

a z kolei w kwestii kontroli, to takie się np. odbywają, ale dając fory kotłom wyniki sa w przeliczeniu na 13%tlenu w spalinach.

Marna ta nowa akcja Zawijan, jak i marne to pisanie.

Edytowane przez Jarecki79

A ty piszesz, wybierając tendencyjnie wyrywkowe informacje, które ci pasują do twoich niecnych intencji. Jak ta cała sfora. To jej metody działania.

Nie bardzo rozumiem jakich niecnych intencji, jestem zwykłym użytkownikiem , wy wszędzie widzicie sfory ,które was chcą zgno...c na każdym forum na którym się pojawicie.Przypadek? A wy takie biedne zuczki walczycie że złem.

Pan Jarecki napisał między innymi tak:

"Tlenu w spalinach nie podaje instytut notyfikowany, bo jak wiesz lub nie wiesz, na badaniach w normie podaje się w przeliczeniu na 10%tlenu w spalinach, jednostka notyfikowana podaje za to lambdę."

Czy mógłbym prosić Szanownego Pana Magistra o uzasadnienie tego, co sam napisał? Bo jakoś tak głupawy jestem, że pojąć tego nie mogę.

W oczekiwaniu na rozjaśnienie tej pomroczności jasnej - z poważaniem pozostaję

Pan Jarecki napisał między innymi tak:

"Tlenu w spalinach nie podaje instytut notyfikowany, bo jak wiesz lub nie wiesz, na badaniach w normie podaje się w przeliczeniu na 10%tlenu w spalinach, jednostka notyfikowana podaje za to lambdę."

Czy mógłbym prosić Szanownego Pana Magistra o uzasadnienie tego, co sam napisał? Bo jakoś tak głupawy jestem, że pojąć tego nie mogę.

W oczekiwaniu na rozjaśnienie tej pomroczności jasnej - z poważaniem pozostaję

a zdobądź sobie raport z badań z Instytutu Energetyki, to Cię oświeci, albo nie

m.in. po tym widac kto pisze

generalnie nie wiem o co chodzi, przeciez Ogniwo jest najlepsze

Zaczynam moje cv

Urodził się, bo nie miał innego wyjścia.

Towarzysz Soso się przekręcił, to poszedł do szkoły.

Siedział w niej po 3 lata w każdej klasie. Aby sobie materiał utrwalić.

Upomniała się o niego armia. Był w tym czasie już w piątej klasie.

....

Wyższą Szkołę Strugania Fujarek w Zadupkowie Górnym przy KC ukończył eksternistycznie (miał znajomości na poczcie, to mu taniej przesyłki słali - w pakietach z tymi typu: uprzejmie donoszę, że: ...). Po 15 latach z wyróżnieniem. Wyróżniła go rektorowa, bo grał pierwsze skrzypce na pani rektorowej c..pce.

Resztę musisz mu już dopisać sam.

:-) Ty tak masz na stałe ,czy tylko jak popijesz wody ognistej.:-)