Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Najmniejszy kocioł z podajnikiem na węgiel

tylko.węgiel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 575
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie.

Posiadacie jakieś informacje na temat kotła o mocy 1.0kw firmy kapelan gejzer dostępne na allegro? Chodzi mi o kocioł z podajnikiem. Cena konkurencyjna, ale jak to wychodzi w porównaniu z np. Skam 7 itp?

Sorry, ale skoro to takie dobre, to gdzie znaleźć WIARYGODNE dane o tej Firmie i jej produktach?

Jakoś polski internet albo słaby, albo dane utajnione.

Proszę o namiary

Witajcie.

Posiadacie jakieś informacje na temat kotła o mocy 1.0kw firmy kapelan gejzer dostępne na allegro? Chodzi mi o kocioł z podajnikiem. Cena konkurencyjna, ale jak to wychodzi w porównaniu z np. Skam 7 itp?

Jak za taki wyrób to raczej drogo,tam jest rynna taka.;)

http://piece-gejzer.biznes-mapa.pl/uploads/l7e982bb5a42791818194eed1980d3c13434ff7b73470e8185d014b056661bb2d.png

http://piece-gejzer.biznes-mapa.pl/uploads/lc054e9c72530c8b99c39fc1230c1023cc4c72f6379e7f1652da5dfff1d7033ac.png

Trudno cokolwiek porównać bo nie wiadomo jaki ma palnik, przekrój, powierzchnię wymiennika itd. - brakuje jakichkolwiek danych - chyba, że przekonuje Cię "-Wysoka efektywność spalania" ;)

Pasuje więc jak ulał do Twojej oferty. Specjalizujesz się przecież w takich kotłach "bez danych". Co nie? :rolleyes:

Edytowane przez zawijan

Pasuje więc jak ulał do Twojej oferty. Specjalizujesz się przecież w takich kotłach "bez danych". Co nie? :rolleyes:

Nie mam w ofercie żadnego, który nie posiada danych o których napisałem, więc zacznij rok od czegoś porządniejszego niż rzucanie oszczerstw bo zbliżasz się takim pisaniem niebezpiecznie szybko do poziomu brukowców typu "Fakt".

Zacytuję i wytłuszczę o co chodzi, bo może nie zauważyłeś:

"Trudno cokolwiek porównać bo nie wiadomo jaki ma palnik, przekrój, powierzchnię wymiennika itd. "

Nie mam w ofercie żadnego, który nie posiada danych o których napisałem, więc zacznij rok od czegoś porządniejszego niż rzucanie oszczerstw bo zbliżasz się takim pisaniem niebezpiecznie szybko do poziomu brukowców typu "Fakt".

Zacytuję i wytłuszczę o co chodzi, bo może nie zauważyłeś:

"Trudno cokolwiek porównać bo nie wiadomo jaki ma palnik, przekrój, powierzchnię wymiennika itd. "

Wiem, wiem. Rozumiem.

A kiedy wreszcie pokażesz certyfikaty tych Twoich ofert?

Żeby można było coś z czymś porównać :rolleyes:

• 3 weeks później...

za to co wyprawiacie na tych forach będziecie smażyć się w piekle....będziecie mogli sobie wybrać nawet kociołek ;) rkr czy okniwo, buli czy koala, stal czy żeliwo,bruceli czy pierdeo,,wymiennika horizontal czy vertical,ślimak a może tłok, z dtr a może bez, z certyfikatem ? nie wole bez ;) ... a jak rogaty już was zwęgli nie miejcie pretensji do niego, że jest po was szlka a nie sypki popiolek z papieroska.....zimnej głowy Panowie

Pozdrawiam Paweł