Mario B 05.07.2002 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2002 Czasami pod jeden przedłuzacz jest podlączone po kilka urządzeń.Teraz chcąc podłączyć nowe siłą rzeczy trzeba odłączyć to które jest chwilowo niepotrzebne i to jest własnie to.Pomalowałem wtyczki na różne kolory(sprayem)i teraz wiem co mogę wywalić.Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 03.11.2002 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2002 Ja końcówkę kabla tuż przed wtyczką okleiłem kolorową izolacją. Pomysł prosty a ułatwia życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majzel 31.01.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2003 Nieraz miałem dylemat z tymi wtyczkami. Niezłe rozwiązanie. Chyba też to zastosuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szekle 15.02.2003 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2003 A ja przykleilem klucz do wiertarki tasma na kablu jakies 20 cm od urzadzenia, wydaje mi sieze jest to praktyczniejsze od uchwytow na wiertarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 15.02.2003 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2003 Super pomysł z tymi kolorowymi wtyczkami !!!Dzięki ! Proste a genialne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 17.02.2003 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2003 Niezły pomysł z malowaniem wtyczek lub pozaznaczanie ich kolorowymi izolacjami.Pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts