dorcze 02.10.2015 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Mam problem z czujką dymu w kuchni, zaczęła mi się coraz częściej włączać, albo samoczynnie, albo pod wpływem zwykłej pary (wodnej!) z piekarnika po jego otwarciu. Aktualnie czujka póki co leży sobie zdemontowana na szafce, no ale wiadomo, że to nie jest dobre rozwiązanie. W związku z tym, polećcie proszę jaką czujkę najlepiej wybrać? Wolałabym jakąkolwiek inną niż optyczna - często piekę coś w tzw kąpieli wodnej, często coś gotuję, mam też niestety sporo pająków (taka okolica). A czujka niefortunnie zamontowana jest tak, że cała ta para będzie leciała na nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkdarkman 02.10.2015 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Żadna czujka, narażona non stop na agresywne wyziewy długo nie podziała.Pewniejsze od optycznych są czujki jonizacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts