lordwoj 04.10.2015 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Witam, Mam pytanko. Jak jest wyceniane okno trojkatne ? Jak wyliczają koszt okna przy zamówieniu ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaca509 04.10.2015 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Witam, Mam pytanko. Jak jest wyceniane okno trojkatne ? Jak wyliczają koszt okna przy zamówieniu ? Pozdrawiam +50% do ceny prosokatnego okna o takich samych wymiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 04.10.2015 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Ja bym strzelał +30% dla prostych przypadków. Ale czy nie lepiej zrobić dokładną wycenę, najlepiej wstępnie zrobić pomiar, bo trójkąty otwierane mają sporo ograniczeń, szczególnie dla "grubych" profili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalskii8 05.10.2015 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Na pewno wszystko zależy od firmy. Nie ma jednak co kierować się niższymi kosztami, bo może okazać się, iż dostaniesz gorszą jakość wykonania. Ale wydaje mi się, że tak jak przedmówcy napisali, jest to kwestia 30-50%... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts