Artemika 08.10.2015 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Projekty z wjazem od poludnia czy zachodu są geneneralnie trudne, bo to drzwi garażu są niestety w dużej mierze najlepiej doświetlone... Jednak ten projekt napewno moźna lepiej zrobić. Zdecydowanie zgadzam się, że kuchnia powinna być obok salonu, te parę metrow naprawdę robi dużą róznice. Dodatkowo nie podoba mi się wejście przez garaż i kotłownię, że nie jest połaczone wiatrołapem gdzie można zostawic buty czy obrania. A myślę że z tego własnie wejscia będzie korzystalo sie najczęsciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stanowska 08.10.2015 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Dodatkowo nie podoba mi się wejście przez garaż i kotłownię, że nie jest połaczone wiatrołapem gdzie można zostawic buty czy ubrania. Ale dzieciom się będzie podobać! Toż ten dom to jest istny labirynt, trudny do przejścia. - Mamaaaa, gdzie jesteś? - W pokoju. - Ale w którym? - Córeczko, wejdź z garażu tym południowym wejściem, kieruj się na zachód, ale omiń ten przedsionek po lewej stronie, bo tam jest garderoba, idź głównym korytarzem. - Mamo, ale tam jest łazienkaaaa - Poczekaj córciu, zaraz tata cię znajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misterhajt 08.10.2015 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 (edytowane) A - Poczekaj córciu, zaraz tata cię znajdzie... Nie znajdzie, bo michnik usunął projekt. Edytowane 8 Października 2015 przez Misterhajt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robula2007 08.10.2015 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Nie znajdzie, bo michnik usunął projekt. tak, bo jest bez sensu. bedziemy go zmieniac tak czy siak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts