Zwierzaczysko 04.10.2015 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2015 Witam, Zamierzam zacząć w końcu grodzić działkę, jednak mam problem z jej wodami gruntowymi, które są na głębokości 50-100cm. Na całej długości ogrodzenia będzie podmurówka prefabrykowana i teraz nie wiem czy słupki zabetonować czy wkopać żeby wody gruntowe ich w nie wysadzały. Oczywiście myślę o słupkach betonowych. A może moje myślenie jest błędne i powinienem użyć słupków metalowych tyle, że te musiałbym już wbetonować. Chyba, że macie jakieś inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 10.10.2015 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Obojętne czy słupki będą stalowe czy betonowe , musisz użyć betonu do ich stabilnego ustawienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts