zedgrajewo 05.07.2002 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2002 Chciałbym zamurować luksferami łuk nad drzwiami i mam w związku z tym pytanie. Czy da się je ciąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 05.07.2002 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2002 Przecież to szkło.Raczej bym nie polecał chocaż szybę ciąłem maszynką do płytek(elektryczną na mokro)tylko brzeg jest bardziej "postrzępiony"co łuków to niestety nie wiem.Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 05.07.2002 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2002 Z tego co się orientowałam - nie. Nie można ich ciąć.Ale są też luksfery prostokątne może z takich??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 05.07.2002 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2002 Wymyśliłem coś jeszcze:zrób normalnie(prostokąt nad drzwiami)i obrób to na półokrągło.Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zedgrajewo 08.07.2002 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2002 Chyba zrobię z prostokątnych wkuwając rogi ścianę. Sprubóję jeszcze ciąć tarczą diamentową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buber 08.07.2002 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2002 nie tnij to niema sensu. w związku z tym że jak przetniesz luksferę to do środka dostanie się tobie zaprawa i cały efekt pójdzie w p..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 08.07.2002 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2002 Buber muszę cię sprostować Takich szklanych są dwa rodzaje zwane luksfery i pustaki szklane,to pustaki składają się z dwóch części"sklejonych razem z tych drugich czasami robią popielniczki(b."gustowne zresztą").Wracając do cięcia myślę że prostokąt łatwiej obrobić na łuk.Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kradosz 14.01.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Witam,Czy ścianka z luksfer koło wanny z zamontowanym światłem pomiędzy kostaki to dobry pomysł?? Pozdrawiam,Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 14.01.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 kradosz może ciekiewawie wyglądać, ale trzeba starannie obrobić w celu zabezpieczenia przed wilgocią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kradosz 14.01.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 no właśnie, a w jaki sposob zabezpieczyc to. Znalazłam coprawda sposoby robienia ścianek z luksfer, ale nie koło wanny żeby przypadkiem później jakiegoś spięcia nie bylo. Pozdrawiam Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 14.01.2004 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Witam, Czy ścianka z luksfer koło wanny z zamontowanym światłem pomiędzy kostaki to dobry pomysł?? Wygląda bardzo ładnie, widziała to u moich znajomych, robi wrazenie. Oni maja jeszcze wanne obudowana luksferami i podswietlona. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kradosz 14.01.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 A może dałoby się jakieś fotki zobaczyć jesli to nie problem?? No i chętnie wezmę namiar na firmę lub osobę która coś takiego potrafi robić. Moj adres to [email protected] Pozdrawiam,Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts