buulee 05.10.2015 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2015 Witam!Czy może ktoś doradzić jaki kupić przepływowy ogrzewacz wody jednofazowy moc około 2-3kW.Problem polega na tym ,że podgrzewa on wodę do jednego kranu ale zasilany jest opadowo z bojlerka 100L.Do tej pory przez 10lat używałem podgrzewacza Omega - chyba tyrystorowy - miał wewnątrz może litrowy zasobniczek i grzałka sterowana była przez spadek temperatury - po odkręceniu wody.Psuł się już wielokrotnie i mam go dosyć.Szukałem pod hasłem bezciśnieniowy ale z definicji wynika że nie oto tu chodzi.Może ktoś polecić jakiś sprawdzony mały podgrzewacz montowany bezpośrednio nad zlewem na "kranie" nie włączany ciśnieniem?? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/204646-przep%C5%82ywowy-ogrzewacz-wody-jaki-nie-w%C5%82aczany-ci%C5%9Bnieniem/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts