tomalbuk 06.10.2015 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 (edytowane) Witam, od jakiegoś czasu zastanawiam się nad kupnem klimatyzatora. Zależy mi żeby był nie wielki i prosty w obsłudze. Jako że nie znam się na tym dobrze prosiłbym was o pomoc, doświadczenia które nabyliście wraz z użytkowaniem takiego urządzenia. Przeglądałem kilka różnych ofert i jedną z nich jest [moderowano] może ktoś miał i potrafi powiedzieć czy ten klimatyzator jest wart polecenia. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Edytowane 23 Listopada 2015 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domin72 08.10.2015 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 mam ten sam i sprawuje sie dobrze polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klimon 12.10.2015 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Zależy ile za to cudo sobie życzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts