koziarz 06.10.2015 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Witam mam taką nietypową sytuacje na poddaszu które jest użytkowe, ale nie do końca. Otóż dach mam praktycznie kopertowy który jest oparty na ścianie kolankowej (murłata ze wszystkich stron ociepliłem styropianem), ale oprócz tego mam tak jakby drugą ścianę kolankową ( widać na rysunku) i teraz jak to ocieplić czy dać styropian od strony nieużytkowej oraz na strop i potem wełna miedzy krokwie i na krokwie i zostawić nie ocieloną ścianę kolankową od wewnątrz ? czy ocieplić wszystko jak leci ? i ile czego dać myślałem żeby dać 8 cm styropianu. i jeszcze mam jeden problem czy dać w tej części nieużytkowej folie paroizolacyjną, jeśli tak to czy mam ją wywinąć potem na tą "wewnętrzna" ścianę czy przełożyć nad nią i kontynuować paroizolacje w części użytkowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts