agusia59 06.10.2015 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Co zrobić z tym błędem murarzy? Jak zrobić, żeby drzwi były na środku łuku. Chcę drzwi z doświetlem bocznym, szerokie na 140. W lewo stronę(patrząc na zdjecie) mozna przesunac 40 cm najwiecej.Podpowiedzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brass 06.10.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Jeśli to rzeczywiście błąd murarzy to trzeba zgłosić reklamację z tytułu rękojmi. Jeśli oczywiście masz fakturę He he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia59 07.10.2015 04:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Tak troche murarzy, troche mój. Nieważne. Ważne jak to teraz naprawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 07.10.2015 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Zapytaj budowlancow bo przeciez okniarze nie będę tegoo murowac? Poszerzyc ile sie da a z drugiej strony domurowac odpowiednio albo postawic to od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samar 07.10.2015 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Jak to naprawić? Tego nie da się naprawić. Masz tylko 40 cm pola manewru, a więc nijak się to ma do jakiejkolwiek symetrii. To trzeba niestety wyburzyć albo pogodzić się z losem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia59 07.10.2015 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 (edytowane) to z daszkiem dwuspadowym nad tym tez bedzie problem :/ a i dokładnie zmierzyłam. Mam mozliwosc przesuniecia drzwi o 55 cm Edytowane 7 Października 2015 przez agusia59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 08.10.2015 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Samar, dobrze ze jesteś bo kto lepiej zrozumie kobietę niż druga kobieta. Agusia, pytasz o sprawy typowo budowlane. My mamy w ten otwór tylko dobrze wstawić drzwi. Narysuj sobi na scianie srodek i zmierz co w ramach istniejącego nadproża można zrobic:nie musi to byc koniecznie 140cm chociaz nie mniej niz 130 bo wtedy drzwi robia sie malo proporcjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domin72 09.10.2015 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Jabys nie zrobił błedu nie trzeba było by naprawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts