Avallah 07.10.2015 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Witam, będę wdzięczny za radę. Mam w remontowanym pokoju na poddaszu drewnianą belką biegnącą przez cały pokój. Jest szczelina pomiędzy belką, a płytami gipsowymi, którymi są wykończone ściany. Chciałbym to czymś wykończyć, tak aby szczelina nie była widoczna. Może mi ktoś polecić jakiś środek to takich rzeczy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukpat 07.10.2015 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Witam, będę wdzięczny za radę. Mam w remontowanym pokoju na poddaszu drewnianą belką biegnącą przez cały pokój. Jest szczelina pomiędzy belką, a płytami gipsowymi, którymi są wykończone ściany. Chciałbym to czymś wykończyć, tak aby szczelina nie była widoczna. Może mi ktoś polecić jakiś środek to takich rzeczy? Pozdrawiam Zależy jaka szczelina najprościej akryl, połączenie musi być elastyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misterhajt 07.10.2015 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Mchem uszczelnij.Zerwij darnie mchu i wciśnij w tę szczelinę. Boszsz... co za pytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts