Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AUKCJA na rzecz Tomka1950!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 53
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gwoździka znacie? :)

Nalewka z czarnego bzu według niepowtarzalnej Gwoździkowej receptury do licytacji. 0.5 l już teraz... BEZ tego nie da się przetrwać zimy... :) BEZ jest The BEZ Baza produktu 96% bez chemii i dodatków, BEZ z własnej plantacji, BEZ nawozów i BEZ pestycydów. BEZ tej nalewki Forum nie jest Forum... Cenka niska na razie... 30 złociszy... :)

tadaam. przejrzałam różne strychowe zakamarki i oto jest :

piękna talia, miodowo-bursztynowa cera, raczej drobna, dobrze w dłoni leży :

akustyczna, Framus, rocznik 1971 , wykonana w Bawarii, po liftingu u lutnika.

Raczej do bluesowego a nie ostrego grania - ale to tylko powtarzam, tak że mogłam akurat poprzekręcać .

Po bliższych oględzinach w detalu posiada pęknięcie-rysę oraz lekkie zmarszczki na lakierze -

ale przy takiej metryce to dodatkowe atuty :) Nic nie ujmują w brzmieniu :)

Poniżej z przodu , a jeszcze poniżej z tyłu , bo posiada też tył.

Do grania, w tym również w karty, do posiadania, może być tez w stanie zapakowanym (vide Tar :)), albo wiszącym , albo leżącym.

Szereg możliwości - jak widać.

"Wartość rynkowa" od 300 zł w górę - a na cel szczytny nieśmiało proponuję start od .... 150 zł :rolleyes:

(chyba, że za dużo ??)

Kantare kantare - kup Pan gitarę ! :)

przód

1.jpg

tył

2.jpg

metryka

3.jpg

zmarszczki

4.jpg

Edytowane przez Redakcja

http://i1.fmix.pl/fmi1892/d19fcb14001774a1556d8d89/zdjecie.jpg

"Księżniczki pomagają" - takie oto hasło przyszło mi do głowy.

Aż 32 dwie czekoladki ułożone w dwóch warstwach. Pięć rodzajów nadzienia: truflowe, toffi i dalej nie pamiętam. Mogę spróbować ale wtedy będzie mniej czekoladek. Najważniejsza sprawa. Te czekoladki nie tuczą i nic nie idzie w boczki. Ponadto podnoszą poziom endorfiny i zwyczajnie po ich zjedzeniu jest nam przyjemnie. Proszę nie mylić z mocarzami itp. Krótko mówiąc "Pomagać, to słodka przyjemność"

Cena 20zł bo od księżniczek.

Lukasza, jest osobny wątek "Tu licytujemy". Tam w pierwszym poście są aktualne (w miarę możliwości prowadzących aukcję, bo właśnie tempo licytacji galopuje) ceny i możesz przelicytować.

A ja zaszaleję - Drugi Królik na Życzenie wystawiony!