wu 10.10.2015 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 (edytowane) ja jeszcze dorzucę do słoiczków szczerze darowane przez mojego dziecia łakomczucha;) domowej produkcji suszone pomidory, zdaniem dziecia najlepsze pod słońcem;) zaczynamy od 5 zł zaczynamy Edytowane 11 Października 2015 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 10.10.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Gwoździka znacie? Nalewka z czarnego bzu według niepowtarzalnej Gwoździkowej receptury do licytacji. 0.5 l już teraz... BEZ tego nie da się przetrwać zimy... BEZ jest The BEZ Baza produktu 96% bez chemii i dodatków, BEZ z własnej plantacji, BEZ nawozów i BEZ pestycydów. BEZ tej nalewki Forum nie jest Forum... Cenka niska na razie... 30 złociszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.10.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Serweta od Prababki "Wspomnienie lata" Kłosy średnica 53 cm cena wywoławcza 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.10.2015 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 (edytowane) Bucik Kopciuszka - piękny stylowy bucik na pierścionki - cena: 30zł Edytowane 14 Października 2015 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.10.2015 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 (edytowane) Pisanka z gęsiej wydmuszki - cena: 30zł Edytowane 14 Października 2015 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.10.2015 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 (edytowane) Polska Biało Czerwony - komplet dwóch bombek - cena 40zł Edytowane 14 Października 2015 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.10.2015 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 (edytowane) tadaam. przejrzałam różne strychowe zakamarki i oto jest : piękna talia, miodowo-bursztynowa cera, raczej drobna, dobrze w dłoni leży : akustyczna, Framus, rocznik 1971 , wykonana w Bawarii, po liftingu u lutnika. Raczej do bluesowego a nie ostrego grania - ale to tylko powtarzam, tak że mogłam akurat poprzekręcać . Po bliższych oględzinach w detalu posiada pęknięcie-rysę oraz lekkie zmarszczki na lakierze - ale przy takiej metryce to dodatkowe atuty Nic nie ujmują w brzmieniu Poniżej z przodu , a jeszcze poniżej z tyłu , bo posiada też tył. Do grania, w tym również w karty, do posiadania, może być tez w stanie zapakowanym (vide Tar ), albo wiszącym , albo leżącym. Szereg możliwości - jak widać. "Wartość rynkowa" od 300 zł w górę - a na cel szczytny nieśmiało proponuję start od .... 150 zł (chyba, że za dużo ??) Kantare kantare - kup Pan gitarę ! przód tył metryka zmarszczki Edytowane 14 Października 2015 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.10.2015 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 zaległa chińszczyzna, która czeka na nowy dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 15.10.2015 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 http://i1.fmix.pl/fmi1892/d19fcb14001774a1556d8d89/zdjecie.jpg"Księżniczki pomagają" - takie oto hasło przyszło mi do głowy. Aż 32 dwie czekoladki ułożone w dwóch warstwach. Pięć rodzajów nadzienia: truflowe, toffi i dalej nie pamiętam. Mogę spróbować ale wtedy będzie mniej czekoladek. Najważniejsza sprawa. Te czekoladki nie tuczą i nic nie idzie w boczki. Ponadto podnoszą poziom endorfiny i zwyczajnie po ich zjedzeniu jest nam przyjemnie. Proszę nie mylić z mocarzami itp. Krótko mówiąc "Pomagać, to słodka przyjemność"Cena 20zł bo od księżniczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 16.10.2015 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Drodzy licytujący, jeszcze jedna inicjatywa propagująca aukcję. Jeśli możecie, pomóżcie ją rozpowszechnić: APEL NA FACEBOOKU - poprzyj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 17.10.2015 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 bliżniaczo podobna do bialej-siwa serweta kłosy:).Cena wywoławcza-20zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.10.2015 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Rzutem na taśmę - Królik na Życzenie - można wybrać kolor króliczego ciałka i kolory ubranka (spodenki lub wąska sukienka + kapelusik). Powyżej 80 zł może być sukienka z koła.Cena wywoławcza 50 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasza 18.10.2015 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 ..... jakie są reguły?Na stronie 1 jest przedmiot i cena - aktualne? Do przebicia? Czy to cena zakupu i pierwszy kto się zgłosi kupuje (ale wtedy to nie licytacja). Rzeczowo to chcę doniczkę nr 1. Jeśli licytacja a aktualna cena to 70zł to z góry oferuje 99zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.10.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Lukasza, jest osobny wątek "Tu licytujemy". Tam w pierwszym poście są aktualne (w miarę możliwości prowadzących aukcję, bo właśnie tempo licytacji galopuje) ceny i możesz przelicytować. A ja zaszaleję - Drugi Królik na Życzenie wystawiony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts