Odysss 22.11.2016 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Przyznam ze ciekawa lektura, choc na pewno nie dla tych co sa w plecy z kasa. Daje to tez piekny obraz mechanizmow panujacych na FM. Juz wiem dalczego po napisaniu postu w jakims temacie, wbijaja mi sie ludzie z oferta, oraz inni naganiacze z pochlebnymi opiniami "bedziesz zadowolony". Wypowiedzi moderatorow w tym watku takze imponujace Zdrowia zycze wszystkim inwestorom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 23.11.2016 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 ..Juz wiem dalczego po napisaniu postu w jakims temacie, wbijaja mi sie ludzie z oferta, oraz inni naganiacze z pochlebnymi opiniami "bedziesz zadowolony". .. Jeśli dostajesz oferty to je od razu raportuj.Także prywatne wiadomości można zgłosić i wtedy jej tekst jest widoczny w zgłoszeniui. Takie zachowania są tępione. No chyba że nie donosisz, więc nie dziw się że handlowcy mają "pole do popisu". . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Odysss 23.11.2016 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Witaj, ale nazywanie kogoś oszustem to już jest sprawa natury prawnej co to sie porobilo, nawet nie mozna nazywac rzeczy po imieniu ! Na alledrogo tak samo, nie mozna uzyc slowa, a niby dlaczego ? czy to slowo jest nieodpowiednie do sytuacji, w jakis sposob przekreca fakty? synonimy: (1.1) kuglarz, matacz, szalbierz, szarlatan; pot. cygan, kanciarz, krętacz, macher, nabieracz, naciągacz, oszukaniec, szachraj; przest. farmazon, przechera, wydrwigrosz[1] ale co ja mam tu zglaszac,forum najwyrazniej jest po to by zdobywac nowe zlecenia przez sprzedawcow/wykonawcow, sami promujecie takie zachowania -nawet nieuczciwe firmy! prosze: Rozsądnym wiec sposobem byłoby zaproponowane wcześniej rozwiązanie w którym płatność za okna idzie bezpośrednio do firmy produkującej. Jedynie opłata za montaż byłaby rozliczana z Jareko. Wtedy byłoby zapewnione bezpieczeństwo pieniędzy przyszłych inwestorów a o to chyba chodzi. Z prowizji od montażu Jareko powinien spłacać swoje zobowiązania. Przyznam się, że innego wyjścia nie widzę. To jest zachecanie przez moderatora do skladania nowych zlecen u tego czlowieka, malo tego to jest jakby rada dla tych co wtopili, by namawiali innych do zakupow u Jareko, bo inaczej nie dostana zwrotu. Wiec jak to jest? Oswiadczam ze nie znam czlowieka, nie mialem z nim stycznosci, ale to co tu zostalo napisane przez tych ktorzy sie z nim zetkneli, stawia go w jednoznacznym swietle i pozwala wyrobic sobie opinie. Mialem opoznienie w montazu okien, nawet telefonow gosc nie raczyl odebrac! -najlepszy sprzedawca Vetrex (30tys zaplacone z gory), ile to ja sie nadenerwowałem..... tego co te osoby przeszly nie jestem w stanie nawet wyobrazic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 15.12.2016 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Do góry. Dla potomnych:)Nie wspieramy oszustów:)Jareko, gdzie spędzasz ferie? Gdzie jedziesz na narty?Serio pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gambit565 23.12.2016 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Fajnie sie spedza swieta bez okien i kasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kepek20 10.01.2017 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Witam, jestem wam winien przedstawić nowe informacje w mojej sprawie. Późno bo późno ale lepiej późno niż wcale. Jakieś dwa- trzy miesiące temu doszliśmy do porozumienia z p. Jareko. Moje Okna tak jak ktoś śledził wcześniej wątek zostały prawidłowo zamontowane, łącznie z wymianą wadliwego okna. Z dużym opóźnieniem ale się udało Z tego byłem bardzo zadowolony, zostały kwestie drobnej zaległości które po "męskiej" umowie zostały uregulowane. Co do okien minął rok od montażu, wszystko jest w jak najlepszym porządku. Mam ogromną nadzieję że i wam uda się zakończyć sprawy pozytywnie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kepek20 10.01.2017 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 a największa winą i tak obarczam forum.murator który kasuje wszelkiego rodzają wątki, zostawiając tylko te pozytywne. teraz jak panie z muratora dzwonią z ofertą słyszą ode mnie sp..aj. !Z tego forum uciekam podobnie jak moi znajomi, są uważam lepsze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 10.01.2017 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 (edytowane) a największa winą i tak obarczam forum.murator który kasuje wszelkiego rodzają wątki, zostawiając tylko te pozytywne. teraz jak panie z muratora dzwonią z ofertą słyszą ode mnie sp..aj. ! Z tego forum uciekam podobnie jak moi znajomi, są uważam lepsze. pozdrawiam To ile tak naprawde jesteś w plecy? Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez Tomaszs131 Korekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gambit565 08.02.2017 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jarus, fajnie ze wrociles na lono forum i fajnie ze tak dobrze wszystkim znowu doradzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 08.02.2017 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Gambuś. Cieszę się że to zauważyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gambit565 06.04.2017 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Jareko i nikt wazny, gdzie sie podzialiscie? Jak wytrzymujecie bez wyprodukowania dziennie n-postow?A moze jestescie juz pod nowym nickiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.04.2017 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Jak miło ze o mnie pamiętasz i przypominasz o moim istnieniu. Musze Cie zmartwić. Jeszcze żyje ale nie mam już nic do roboty ale cieszę się że o mnie pamiętasz Gambuś Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez jareko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom_bombadil 06.04.2017 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 ehh jakie tu smutne tematy są poruszane. Nie znam szczególów, przyczyn takiej sytuacji jareko trzymaj się jednej prostej zasady - chytry 2 razy traci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andro4 07.04.2017 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 ... Jakieś dwa- trzy miesiące temu doszliśmy do porozumienia z p. Jareko. ... Mam ogromną nadzieję że i wam uda się zakończyć sprawy pozytywnie. pozdrawiam Porozumienie z jareko ? Jakoś trudno mi uwierzyć w ten cud. Ten człowiek obiecywał mi wielokrotnie zwrot pieniędzy, a nawet sam deklarował termin zwrotu, którego oczywiście nie dotrzymał. Jestem przekonany, że doszlibyśmy do porozumienia, gdyby ze strony pana Jarosława była jakakolwiek wola nieodległego oddania pieniędzy, gdyby była jakakolwiek rozsądna propozycja. I co ? - ano g..no z jego obietnic i deklaracji. Żadnych propozycji uregulowania długu niestety nie przedstawił - milczenie i czekanie na przedawnienie długu to chyba jedyna metoda jaką ten człowiek stosuje. Bazując na swoim przykładzie odnoszę wrażenie że pan Jarosław nie panuje nad tym komu i ile jest winien ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gimba 21.04.2017 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Jedno mnie tylko zastanawia.. Gdzie się podziały zaliczki tych wszystkich klientów? I z tego co widzę to fachowiec z niego jest bardzo dobry... Tylko biznesmen trochę gorszy. Każdemu może powinąć się noga, nie tacy upadali z nie swojej winy. Na dzień dzisiejszy, sytuacja dla mnie wygląda tak: do montażu okien można (chyba) śmiało polecić Pana Jarka. A o dawaniu zaliczek komukolwiek... Już czytałem kilka tematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grisza76 21.04.2017 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 ...to klasyczna "Ucieczka przed przeszłością". A po co deklaruje terminy? Żeby przed sądem wykazać się tzw. "dobrą wolą". Dodatkowo 1x do roku wyśle po 100 zł dłużnikom i...... Szafa gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gambit565 05.05.2017 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Najwazniejsze ze na forum tak milo wszystkim doradza. Taki doradca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 05.05.2017 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Choc merytorycznie sie udziela Gambus niezawodny. Przypomina ze jeszcze zyje. Tylko widzisz Gambus juz nie sprzedaje. Udalo sie. Doprawdy sykces z którego wszyscy powinni byc zadowolenia. Zwlaszcza wierzyciele. Jareko lezy i kwiczy i juz tylko doradzac jeszcze moze by inni wiedzieli co i jak robic Szczerze dziekuje Ci ze o mnie pamietasz i przypominasz ze jeszcze mam sile choc pisac Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 05.05.2017 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 PSGambuśDo przeczytania słów od Ciebie za kolejny miesiącDo czerwca i zdrowia Ci życzę 3maj się i nie zapomnij o mnie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 05.05.2017 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 (edytowane) To jakiś absurd obwiniać nas inwestorów powierzających Panu oszczędności życia o niepowodzenie firmy jare-ko.Firmy, której właściciel w sobie wiadomy sposób lokował nasze zaliczki. Do fabryki one nigdy nie docierały.Szkoda gadać, Panie Jarku czas refleksji, proszę się nie ośmieszać takimi wpisami. Ludzie to nie pelikany.... Edytowane 5 Maja 2017 przez Tomaszs131 Literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts