anioleczek2112 07.10.2015 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Witam serdecznie. Bardzo proszę o pomoc w dopasowaniu płytek do łazienki. Niestety nie mam projektu ale pomysł jest taki aby był to łazienka w płytkach drewnopodobnych i białych. Na podłodze maja być My Way Noce Naturale a na ścianach białe płytki w połysku + delikatny dekor tez my way przy wc i wannie. Problem mam taki ze chciałabym na ścianie z lustrem położyć płytki białe ale fale i najbardziej podobają mi się takie które są w satynie - All in white z Tubądzina http://www.twojelazienki.pl/all-in-white-3-str-59-8x29-8.html . Czy to nie będzie się gryzło ze sobą z tymi płytkami w połysku które beda na innych scianach? Płytki fale w połysku mi się nie podobają a bardzo zalezy mi na tym wzorze. Z góry bardzo dziękuje za wszelkie rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts