Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malcia widzieliście ale ja dla takiego cuda miejsca nie mam a w szuflandi trzymać to grzech:(

no grzech, dlatego też nawet nie tykam. Zostawiam tym od pięknych dworków i klimatycznych staropolskich wnętrz.

No i piękny początek dnia! bpis bez Ciebie, to już nie są aukcję, bo jak pamiętam, to byłaś i dziękujemy, że jesteś!!! :hug:

Kochani, wciąż namawiam do poszperania po zakamarkach by zasilić nasz worek z fantami i dać szansę licznikowi by się dalej pokręcił.

A nie, nie, proszę Pani, to nie dlatego, że ja potrafię, jeno dlatego, że jest za co chwycić. :wiggle:

Kochani, mecz chyba wygrali, nie należałoby to jakoś uczyć??? Na przykład wyciągając z naszego worka co nieco, lub do niego co wkładając? :)

Padła mi karta sieciowa w komputerze, mam nadzieję,że szybko go naprawią, bo z telefonu słabo się korzysta z forum :(

Będę podglądać, ale młotek licytacyjny zostawiam w Waszych rękach.

Aaaaaa i do filiżanki anturium, dorzucam siostrę niejednojajową bliźniaczkę - orchidee :) Zdjęcie wrzucę jak tylko komputer mi na to pozwoli.

Niestety pudełko z tej filiżanki uległo uszkodzeniu, prześlę więc w opakowaniu zastępczym.

Dzieję, dzieję ale słabo...

Nikt nie chce bucika na biżuterię, albo pisaneczki na stojaczku, albo pikną serwetkę naszej Prababki wyrwać z rąk naszej bpis, albo jeszcze co innego komuś zwędzić?

Ciekawe czy Mmelissa wie, że Nefer Jej obraz Emilki podstępem zwędziła? :rolleyes: :wiggle:

mwie, dziękujemy za walkę. Tylko co na to bpis odpowie? ;)

Kochani czy się jednak troszkę nie przeliczyliśmy co do naszych możliwości? Prosiliśmy Redakcję o przedłużenie, a teraz nikogo tu nie widać. Co to? Po meczu śpią i się obudzą, czy już mają dosyć?

Bo jeśli się obudzą, to dobrze, ale jeśli dosyć mają, to proszę pisać, bo to Wy tutaj kierujecie ruchem.

Edytowane przez Żelka

Żelcia po prostu brak nowych chetnych a ci co juz sa tez zapewne maja ograniczenia budzetu i tak to sie toczy. Powinna ta aukcja byc bardziej rozpropagowana w watkach gdzie sporo ludzi bywa a nie tylko paru zaprzyjznionych. Moze Redakcja by pomogla, jakis mailing albo co? :)

Tak, TAR fanty które są już mają piękne ceny. Tam raczej już w górę nie pójdzie. Potrzeba nam nowych fantów i wtedy informacja do Wszystkich, bo teraz nawet jak ludzi przybędzie, to co będą licytować?

No nic, poczekamy... :rolleyes:

Na razie, bucik, pisanka i książka dla ciężarnej są jeszcze bez właściciela.... :wiggle:

moze i bym jakies fanty znalazla ale niestety teraz sie pakuje, jestem w trakcie przeprowadzki i na skraju obłędu:rolleyes:

TAR to tak jak ja. Uziemiona jestem w Krakowie a tu mieszkanko malutkie, więc tylko to co najpotrzebniejsze do życia.

Żeluś będę teraz doglądać licytacji