Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Tu się tyle dzieje. Dobrze, że zdążyliśmy wrócić z dziewczynami. No więc tak

Ja chce, a raczej dziewczynki wejściówkę do Edzi za 30zł

34.dżemik z borówki amerykańskiej własnej hodowli - 50zł

Miras:hug::hug::hug:dla Was

Licytacja trwa do niedzieli, zatem możesz jeszcze coś dorzucić:)

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry! Kolejny dzionek i kolejna możliwość by dorzucić coś do naszego worka lub z niego coś dla siebie wyciągnąć.

6.Książka „W oczekiwaniu na dziecko”, cena wywoławcza 10 zł

26. CZARUJĄCY uśmiech Tomka - drugiego takiego na świecie nie ma!!!

39. Wejściówka nr 4. na spotkanie forumowe u Edzi (do szamkania będzie najlepszy pod słońcem bigos naszej Toli i inne najlepsze smakołyki.., ale wszystkiego nie zdradzę)

55. Porcelana prosto z CRL od malki - już wklejone pikne zdjęcie, prosimy zerknąć do fotkowego wątku str.3., chodzi o orchidee, bo anSi inną już ciapneła

63. Przepis na suszone pomidory by Wu - 17sztuk do zgarnięcia, nie pożałujecie...

69. Gitara akustyczna od Zochny - jak dobrze zagrać ukochanej to i książka pod numerem 6. się może przydać

Ktoś coś przygarnie? :rolleyes:

Dzień dobry , cześć i czołem.... co ja to tutaj chciołem;);)

Poproszę wejściówkę nr 4 na imprezkę do Edzi za 30pln i dla równego rachunku przepis nr 4 na pomidorki Wusi za 20pln.

Do zobaczenia się z Państwem:D

Maxtorka :hug:

Dziękujemy i do zobaczenia na majowym spotkaniu:):)

Kochani, przybył nam przepiękny zestaw czekoladek o różnych smakach, od naszych forumowych Księżniczek. Dziękujemy Mirek12, proszę ukochać całą Rodzinkę od nas wszystkich!!! :yes:

Czekoladki Mirasa - Księżniczek, wyśmienite...wiem co mówię, bo miałam przyjemność próbować.

Dla równego rachunku - 85 zł

Edziu wiedziałem, że tak zrobisz :)

Niby nie celowo, ale powiem tak . Księżniczki są dwie to i muszą być dwa zestawy :)

Proszę poprawić na jeszcze jeden zestaw czekoladek w tej samej cenie wywoławczej.

Kto był na zlocie potwierdzi, że czekoladki są przepyszne i warte grzechu :evil:

Edziu wiedziałem, że tak zrobisz :)

Niby nie celowo, ale powiem tak . Księżniczki są dwie to i muszą być dwa zestawy :)

Proszę poprawić na jeszcze jeden zestaw czekoladek w tej samej cenie wywoławczej.

Kto był na zlocie potwierdzi, że czekoladki są przepyszne i warte grzechu :evil:

Miras:cool::cool::cool: no patrz jak Ty mnie znasz.

II zestaw czekoladek już do licytacji:wave: