Mmelisa 28.10.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 (edytowane) Redakcjo. co z tym kontem dla Mmelisy? Trochę to już trwa... AnSi Dziekuje za pytanie....ale wypinam sie w tej chwili na Redakcje, bo nie mam zamiaru czekac w nieskonczonosc, tym bardziej, ze spora kwota jest do przelania z mojej strony przelew zrobie na konto mojej mamy w PL, a ona przeleje to dalej Da sie? da sie Ja zrobiłam przekaz przez Western Union, szybko i bez problemów pieniążki doszłyhttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/happyyes.gif Kurcze faktycznie! zapomnialam o Western Union To zrobie to w ten sposob..bedzie szybciej Edytowane 28 Października 2015 przez Mmelisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 28.10.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Udało się wysłać jedne czekoladki do Kasi.Drugie wciąż czekają na adres naszej kochanej Edzi. Przepraszam, czy koś mi może podrzucić adres Edzi bo pomimo próśb do dziś nie mam adresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.10.2015 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Udało się wysłać jedne czekoladki do Kasi. Drugie wciąż czekają na adres naszej kochanej Edzi. Przepraszam, czy koś mi może podrzucić adres Edzi bo pomimo próśb do dziś nie mam adresu. Już poszło priv. Przepraszam, ale 2 tygodnie byłam bez kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 28.10.2015 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Malka,nic nie mów,niech Ci Sie tylko wszystko szybko odwiruje:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 28.10.2015 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 AnSi Dziekuje za pytanie....ale wypinam sie w tej chwili na Redakcje, bo nie mam zamiaru czekac w nieskonczonosc, tym bardziej, ze spora kwota jest do przelania z mojej strony przelew zrobie na konto mojej mamy w PL, a ona przeleje to dalej Da sie? da sie Kurcze faktycznie! zapomnialam o Western Union To zrobie to w ten sposob..bedzie szybciej Mmelisko, informacje podałam na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaraja 28.10.2015 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Agduś.bardzo Cię proszę, nie rób sobie takiego kłopotu!O róży nie było mowy:no: I tak będzie piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.10.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Róża to drobiazg. Zresztą już ją mam - w Wieliczce była. Żaden kłopot, mnie to naprawdę bawi i szyję z przyjemnością, ale każdy model tylko raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XRV 05.11.2015 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 DO TOLA... W zwiazku z tym że nie mogę wysłać do ciebie wiadomości na prv /5 razy wysyłałem.../ to uczynię to tutaj , a więc ...DZIEKUJĘ BARDZO za przesyłke i bardzo miły dodatek. Wszystko dotarło cało i zdrowo zajeło już honorowe miejsce i czeka na specjalną okazje /chociaz myśle że takowa właśnie była..../ dzięki raz jeszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2015 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Żelko, przesyłkę odebrałam, choć długo musiała na poczcie poczekać Serdecznie dziękujemy - wszyscy troje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 05.11.2015 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Moja przesyłka również dotarła, dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.11.2015 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 No nie mogę - muszę się pochwalić: To pierwszy z Królików na Życzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 bajerancka Agduś cudo i mniodzio:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaraja 05.11.2015 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 A ja chciałam się pochwalić,ze jestem właścicielką tej pięknej królisi oraz,ze poznałam osobiście Agduś. Było mi niezmiernie miło .Jeszcze raz pięknie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 06.11.2015 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Malka-ileż radości niesie ta Twoja poczta:) Agduś-zdolna jesteś,a ja ciągle nie wiem czy białego ,czy szaraczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.11.2015 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Szaraczki są piękne...tak w ogóle Agduś - zdolniacha z Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.11.2015 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 malko, to ja Wam dziękuję za wszystko! Agudś, jaka piękna tancerka z tej króliczki! No kapelusz i sukienka, mistrzostwo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.11.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 A ja chciałam się pochwalić,ze jestem właścicielką tej pięknej królisi oraz,ze poznałam osobiście Agduś. Było mi niezmiernie miło .Jeszcze raz pięknie dziękuję. Mnie też było miło, że sąsiadkę poznałam. Dziękuję za dobre słowa pod adresem króliczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaraja 07.11.2015 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Moje dziecię powiedziało,że nie spodziewało się,że będzie aż taka śliczna.Felicja siedzi na honorowym miejscu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.11.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 DO TOLA... W zwiazku z tym że nie mogę wysłać do ciebie wiadomości na prv /5 razy wysyłałem.../ to uczynię to tutaj , a więc ...DZIEKUJĘ BARDZO za przesyłke i bardzo miły dodatek. Wszystko dotarło cało i zdrowo zajeło już honorowe miejsce i czeka na specjalną okazje /chociaz myśle że takowa właśnie była..../ dzięki raz jeszcze.... XRV, wiadomości przeczytane, już się nie martw, dotarły, odpisałam A wszystko co tu miało miejsce, czyli licytacja, korespondencja, to była dla mnie wielka przyjemność. Za wszystko dziękuje i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.12.2015 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Wczoraj wrócił do mnie list polecony, którym wysłałam na adres podany (po kilku prośbach) przez Jarka i Justynę. List ma adnotację, że nie został odebrany po dwukrotnym awizowaniu. Jakby co, to mam do wglądu dowód nadania listu. Chciałam się wywiązać ze zobowiązania, ale nie wyszło - nie z mojej winy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts