Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Redakcjo. co z tym kontem dla Mmelisy? Trochę to już trwa...:)

AnSi Dziekuje za pytanie....ale wypinam sie w tej chwili na Redakcje, bo nie mam zamiaru czekac w nieskonczonosc, tym bardziej, ze spora kwota jest do przelania z mojej strony :)

przelew zrobie na konto mojej mamy w PL, a ona przeleje to dalej :)

Da sie? da sie :)

Ja zrobiłam przekaz przez Western Union, szybko i bez problemów pieniążki doszłyhttp://forum.muratordom.pl/images/smilies/happyyes.gif

Kurcze faktycznie! zapomnialam o Western Union :D

To zrobie to w ten sposob..bedzie szybciej :wiggle:

Edytowane przez Mmelisa

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Udało się wysłać jedne czekoladki do Kasi.

Drugie wciąż czekają na adres naszej kochanej Edzi. Przepraszam, czy koś mi może podrzucić adres Edzi bo pomimo próśb do dziś nie mam adresu.

Już poszło priv. Przepraszam, ale 2 tygodnie byłam bez kompa

AnSi Dziekuje za pytanie....ale wypinam sie w tej chwili na Redakcje, bo nie mam zamiaru czekac w nieskonczonosc, tym bardziej, ze spora kwota jest do przelania z mojej strony :)

przelew zrobie na konto mojej mamy w PL, a ona przeleje to dalej :)

Da sie? da sie :)

Kurcze faktycznie! zapomnialam o Western Union :D

To zrobie to w ten sposob..bedzie szybciej :wiggle:

Mmelisko, informacje podałam na pw.

DO TOLA... W zwiazku z tym że nie mogę wysłać do ciebie wiadomości na prv /5 razy wysyłałem.../ to uczynię to tutaj , a więc ...DZIEKUJĘ BARDZO za przesyłke i bardzo miły dodatek. Wszystko dotarło cało i zdrowo :) zajeło już honorowe miejsce i czeka na specjalną okazje /chociaz myśle że takowa właśnie była..../ dzięki raz jeszcze....:)

A ja chciałam się pochwalić,ze jestem właścicielką tej pięknej królisi oraz,ze poznałam osobiście Agduś. Było mi niezmiernie miło .Jeszcze raz pięknie dziękuję.

Mnie też było miło, że sąsiadkę poznałam. :wiggle:

Dziękuję za dobre słowa pod adresem króliczki. :)

DO TOLA... W zwiazku z tym że nie mogę wysłać do ciebie wiadomości na prv /5 razy wysyłałem.../ to uczynię to tutaj , a więc ...DZIEKUJĘ BARDZO za przesyłke i bardzo miły dodatek. Wszystko dotarło cało i zdrowo :) zajeło już honorowe miejsce i czeka na specjalną okazje /chociaz myśle że takowa właśnie była..../ dzięki raz jeszcze....:)

XRV, wiadomości przeczytane, już się nie martw, dotarły, odpisałam :)

A wszystko co tu miało miejsce, czyli licytacja, korespondencja, to była dla mnie wielka przyjemność.

Za wszystko dziękuje i pozdrawiam serdecznie :)

• 1 month później...
Wczoraj wrócił do mnie list polecony, którym wysłałam na adres podany (po kilku prośbach) przez Jarka i Justynę. List ma adnotację, że nie został odebrany po dwukrotnym awizowaniu. Jakby co, to mam do wglądu dowód nadania listu. Chciałam się wywiązać ze zobowiązania, ale nie wyszło - nie z mojej winy.