Żelka 08.10.2015 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Dobrze, dzięki. Zerknę wieczorkiem czy nie trzeba pomóc i postaram się jeszcze coś na aukcję załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.10.2015 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 u mnie w lesie żubra i prawdziwków nie uraczysz to za Szefowej Prawdziwki 70zł proponuję, jeszcze może na jakąś nalewkę się zaczaję tylko się dowiem do kiedy można w krzakach siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.10.2015 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 u mnie w lesie żubra i prawdziwków nie uraczysz to za Szefowej Prawdziwki 70zł proponuję, jeszcze może na jakąś nalewkę się zaczaję tylko się dowiem do kiedy można w krzakach siedzieć Ooooo kopę lat witaj Jamlesiuku No no cóż póki co mogę powiedzieć, że prawdziwki są Twoje:), ale nie gwarantuję, że tak zostanie;) Na żubra ( tego w płynie) zapraszam do KK, brakuje tam Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.10.2015 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 jamles Ciebie nie mogło tu zabraknąć. Dziękujemy bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.10.2015 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Szukałam, szukałam i znalazłam, jest kolejny banknot, taki sam jak ten już wystawiony. Tamten ma cenę już 250zł, to ten powinien tyle samo mieć, ale nie wiem, czy jest ktoś zainteresowany, więc nie wiem jak mam wystawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.10.2015 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Na żubra ( tego w płynie) zapraszam do KK, brakuje tam Ciebie nie mom czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 08.10.2015 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 nie mom czasu Czyżbyś mój ogród namierzył i tam porządki robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.10.2015 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Ludziska, wy jesteście po prostu cuuuudoooowniiii Maksiu, Malka.....szaleństwo Jamles, grzybki cymesik, to mogę obiecać fantów mało, M. obiecał, że do końca aukcji naleweczka z rajskich jabłek będzie gotowa. Tak więc lecę fant do licytacji wystawić. Lecem, pędzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XRV 08.10.2015 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 witam i sie porobiło poz 23 banknoty 1 na 260zł i 2 100 zł oraz wysokoprocentówka na 300 zł ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XRV 08.10.2015 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 oraz poz 20 Kiermusówka na 160 zł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.10.2015 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Tolu, ja gdzieś tak na stronie 7 zostawiłam uściski dla Ciebie i różne wyrazy z powodu, że na spotkanie nie przybyłam . I dalej zostawiam, bo nie chciałabym żeby uściski Cię (a właściwie mię) ominęły wśród licytacyjnej powodzi TAR - widzę, że taka sytuacja z kiermusówką We w tym układzie poproszę nalewkę od TAR na kawowej pomarańczy za 200 zł. p.s.Ja też jeszcze chciałabym fant wstawić , tak że upraszam uprzejmie o cierpliwość i nie kończenie aukcji w nieodpowiednim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.10.2015 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 hmmmm się zastanawiam czy na zimowe chłody jakieś wspomnienie lata we słoiczki zapakowane nie wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.10.2015 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Zochna :hug: Jeszcze przyjdzie dobry czas na tulanie w realu, wierzę w to Czasu na wystawianie fantów myślę, że jest sporo. Mam nadzieję, że aukcja potrwa przynajmniej 3 tygodnie. Każdy fant cenny, bo ludzi dobrej woli jest dużo, a fantów mało. Wystawiajmy więc jak najwięcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.10.2015 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 XRV, zanim AnSi na dyżur wpadnie, pozwól, że Cię uściskam Wusia jedziesz z tymi słoikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.10.2015 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Znajdzie się amator na chińską porcelanę??? mało tych fantów, mało, coś z tym trzeba zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.10.2015 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Toluś ale co by tu;) malinkowa dżemogalaretka, soczek wiśniowy, dżemik z borówy hamerykańskiej i truskawkowy, może i wiśniowy dżemik by się znalazł http://www.cosgan.de/images/more/bigs/i030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 08.10.2015 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Kochani, już jest - opowieść Tomka1950 i Majki: Zobacz inne filmy murator.tv - Telewizji Budowlanej Muratora- to telewizja poradnikowa o Was i dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.10.2015 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Toluś ale co by tu;) malinkowa dżemogalaretka, soczek wiśniowy, dżemik z borówy hamerykańskiej i truskawkowy, może i wiśniowy dżemik by się znalazł http://www.cosgan.de/images/more/bigs/i030.gif bierzemy wszystko, same smakołyki, SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.10.2015 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 to jutro no chyba że się złamię i dzisiaj pstryknę foteczki słoiczków;)jak wszystkie to wszystkie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 08.10.2015 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 wusia a buraczki jakieś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts