Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dusiek, kochana, dziękujemy, że w środku nocy do naszej spiżarni zajrzałaś! :hug:Coś mi jednak mówi, że kjuta zna smak wuśki słoików i nie odpuści. :cool:

Zapomniałam podziękować craver za kolejny mocny fant, dziękujemy craver.

Kochani jutro wraca Nefer, a jak wiadomo, Nefer potrafy bujnać licznikiem, Rasia od poniedziałku będzie, mówiła, że zerknie, mam nadzieję, że fighter się odnajdzie, tak bardzo Go tutaj brakuje.., Edytki nie ma, a wiem, że jakby wiedziała, żeby przyleciała na pewno...

Więc, proszę Was, dajcie znać o aukcji swoim Znajomym z fm, bo nie wszyscy jeszcze wiedzą.

Wierzę mocno w to, że przed nami kolejne piękne dni, że Tomek swoją dobrocią przyciągnie tutaj jeszcze i tych co się zastanawiają i tych co o aukcji jeszcze nie wiedzą.

I jeszcze coś Wam powiem.

Tomek zawsze tutaj łączył ludzi, nie było aukcji na której by nie pomagał, nigdy o nikim nie powiedział złego słowa, dla każdego zawsze znalazł czas, aby posłuchać, czytał między wierszami, nie czekał aż poproszą Go o pomoc, zawszę sam pierwszy ją oferował, nie pytając nawet czy trzeba...

Kiedy, już po wypadku Go spotkałam i opowiadałam Mu o tym jak Forumowicze Go pamiętają, wciąż piszą i wspierają Go we Jego wątku, jak wszyscy Go pozdrawiają i życzą mu dobrze, to On patrzał na mnie z takim niedowierzaniem i odpowiadał z zakłopotaniem w głosie: "Dziękuję, ale jak to, przecież mnie tam nie ma już tyle lat..."

Jest tak skromnym Człowiekiem, że nie mógł nawet uwierzyć, że ktoś mógłby o Nim pamiętać.., no..., bo.., za co...

Ale my wiemy za co, prawdą?

Dowodem tego, że wiemy jest i ta aukcja na forum!

I bardzo, bardzo dziękuję Wam wszystkim, tym co pamiętają i tym co Tomka nie znali wcześniej, więc pamiętać nie mogą, ale mając wrażliwe serce, wyczuli, że tutaj chodzi o Kogoś wyjątkowego i przyszły tym sercem się podzielić, sercem wesprzeć inne serce...

Za to, że Wam się wszystkim chce, za to, że pomimo własnych problemów, pracy, obowiązków ( i jeszcze sama nie wiem, co tak każdy z Was dźwigać musi), jesteście tutaj i walczycie o Tomka lepsze życie, z całego serca Wam dziękuję, bo na prawdę walczycie o Kogoś wyjątkowego!

Edytowane przez Żelka
zapomniałam

Dzień miły, mglisty, ddżysty licytowaniu sprzyja? Słoiczki, flaszeczki, spotkania, uśmiechy - wszystko tu mamy - niektórym tylko oddamy, Kto da więcej - ten bierze. To kto rozkręci ten piękny październikowy poranek?

to wejściówki mają numery ? to jakaś hierarchia ? ;)

słoiki po 35 zeta każdy i bombki na poziom 60 zł :) poproszę

Kjuto - no oczywiście, że jest hierarchia - wszystkie miejsca....równorzędne :p

A te słoiki to wszystkie jak leci zapakować?