anSi 08.10.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 No to biorę mistrzowską 10-tą Za 20 dyszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.10.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Maksiu, nawet nie wiesz, jak się cieszę Wy tu smichy chichy, a wejściówki nieopłacone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.10.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Pomór jakiś, czy inna zaraza. Dzień się kończy, a do celu daleeekooo... No to kto da grosik albo dwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.10.2015 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 (edytowane) Cel nie zając - osiągniemy jutro Mamy już 4090 - I tak oto mija dzień i wieczór drugi Edytowane 8 Października 2015 przez anSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.10.2015 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Jeszcze nie minął Dorzuć 10 zł do mojej wejściówki nie lubię "nieokrągłych" kwot (wiem, wiem to da się leczyć. Ale po co? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.10.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Malko - dla Ciebie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.10.2015 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 4100 i jeszcze kilka minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.10.2015 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Zapraszamy nocne marki do podkręcania licznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 09.10.2015 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Korzystając z zaproszenia anSi:) poproszę słoiczki wu : poz.29, 30, 33, 34 i 35 po 20 zł każdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.10.2015 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 (edytowane) dusiek, kochana, dziękujemy, że w środku nocy do naszej spiżarni zajrzałaś! :hug:Coś mi jednak mówi, że kjuta zna smak wuśki słoików i nie odpuści. Zapomniałam podziękować craver za kolejny mocny fant, dziękujemy craver. Kochani jutro wraca Nefer, a jak wiadomo, Nefer potrafy bujnać licznikiem, Rasia od poniedziałku będzie, mówiła, że zerknie, mam nadzieję, że fighter się odnajdzie, tak bardzo Go tutaj brakuje.., Edytki nie ma, a wiem, że jakby wiedziała, żeby przyleciała na pewno... Więc, proszę Was, dajcie znać o aukcji swoim Znajomym z fm, bo nie wszyscy jeszcze wiedzą. Wierzę mocno w to, że przed nami kolejne piękne dni, że Tomek swoją dobrocią przyciągnie tutaj jeszcze i tych co się zastanawiają i tych co o aukcji jeszcze nie wiedzą. I jeszcze coś Wam powiem. Tomek zawsze tutaj łączył ludzi, nie było aukcji na której by nie pomagał, nigdy o nikim nie powiedział złego słowa, dla każdego zawsze znalazł czas, aby posłuchać, czytał między wierszami, nie czekał aż poproszą Go o pomoc, zawszę sam pierwszy ją oferował, nie pytając nawet czy trzeba... Kiedy, już po wypadku Go spotkałam i opowiadałam Mu o tym jak Forumowicze Go pamiętają, wciąż piszą i wspierają Go we Jego wątku, jak wszyscy Go pozdrawiają i życzą mu dobrze, to On patrzał na mnie z takim niedowierzaniem i odpowiadał z zakłopotaniem w głosie: "Dziękuję, ale jak to, przecież mnie tam nie ma już tyle lat..." Jest tak skromnym Człowiekiem, że nie mógł nawet uwierzyć, że ktoś mógłby o Nim pamiętać.., no..., bo.., za co... Ale my wiemy za co, prawdą? Dowodem tego, że wiemy jest i ta aukcja na forum! I bardzo, bardzo dziękuję Wam wszystkim, tym co pamiętają i tym co Tomka nie znali wcześniej, więc pamiętać nie mogą, ale mając wrażliwe serce, wyczuli, że tutaj chodzi o Kogoś wyjątkowego i przyszły tym sercem się podzielić, sercem wesprzeć inne serce... Za to, że Wam się wszystkim chce, za to, że pomimo własnych problemów, pracy, obowiązków ( i jeszcze sama nie wiem, co tak każdy z Was dźwigać musi), jesteście tutaj i walczycie o Tomka lepsze życie, z całego serca Wam dziękuję, bo na prawdę walczycie o Kogoś wyjątkowego! Edytowane 9 Października 2015 przez Żelka zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.10.2015 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Dzień miły, mglisty, ddżysty licytowaniu sprzyja? Słoiczki, flaszeczki, spotkania, uśmiechy - wszystko tu mamy - niektórym tylko oddamy, Kto da więcej - ten bierze. To kto rozkręci ten piękny październikowy poranek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.10.2015 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Uwaga, uwaga - nowy fant - destylat do nalewek. Ktoś potrzebujący może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.10.2015 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Nadal do wylicytowania szczery uśmiech Tomka, wejściówki na elitarną imprezę u Edzi - polecamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.10.2015 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 anSi czy Ty jesteś rano, ew do której wątek jest pod opieką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.10.2015 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Żelciu - możesz mieć wychodne, do ok. 11-12 będę czuwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 09.10.2015 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 to wejściówki mają numery ? to jakaś hierarchia ? słoiki po 35 zeta każdy i bombki na poziom 60 zł poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.10.2015 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Dzięki, to znikam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.10.2015 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Helllooo, to ja tak sama do czterech ścian rozmawiam Maksiu, ile dajesz za wejściówkę? na początek 20zł i proszę o numer 5 jeśli wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.10.2015 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Ooo!!! kochani - to to rozumiem Człowiek licytnie sobie coś z rana i dobry cały dzień zagwarantowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.10.2015 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 to wejściówki mają numery ? to jakaś hierarchia ? słoiki po 35 zeta każdy i bombki na poziom 60 zł poproszę Kjuto - no oczywiście, że jest hierarchia - wszystkie miejsca....równorzędne A te słoiki to wszystkie jak leci zapakować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts