TAR 09.10.2015 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 to jeszcze cos wezme przed wylogowaniem:znaczek muratora za 50 i nalewka Toli z rajskich jablek - 160 dobranoc wszystkim:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2015 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 malka co ma kaseta video do hondy? Bo nigdy w życiu nie zapamiętam tych literek w odpowiedniej konfiguracji A nick to też trzeba umieć sobie wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 09.10.2015 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Wszystko przez to, żem leniwa - ułatwiacz życia "Szybkie menu - Subskrypcje tematów" sprawił, że o licytacji dowiedziałam się przedwczoraj (no bo przez niego nie widuję strony głównej foruma, alink do aukcji u kogoś zauważyłam dopiero przedwczoraj). Rzutem na taśmę stworzyłam fanty i przed chwilą wystawiłam, a dopiero później zauważyłam, że aukcja tylko do pojutrza trwa. I co teraz? Moje biedne króliki w kompleksy wpadną, bo przez dwa dni pewnie nawet nie zostaną zauważone! Zwłaszcza Panna Króliczka, która ledwie zaczęła z kompleksów wychodzić, pewnie w czarną rozpacz popadnie i z nory jej nie wyciągnę! Przyłączam się do prośby o przedłużenie akcji (jeżeli to możliwe). Tym bardziej, że teraz lecę na pysk, jutro i pojutrze mam gości, więc nawet nie zdążę fantów pooglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.10.2015 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 (edytowane) Myślę, choć przełożenia żadnego nie mam, że skoro taki jest vox populi - to oporu nie będzie ze strony Redakcji Z anSi, nie można się nie zgadzać. :wiggle:Też uważam, że za mało ludzi jeszcze wie o aukcji, bo nie widać tutaj wszystkich o których wiadomo, że Tomka kochają całym sercem. No i te mecze, co pisaliście, że są akurat teraz w niedziele..., to bardzo martwi..., nie dobry dzień na końcówkę. jea, królki za zwyczaj w krzakach siedzą, ale dobrze, że wylazłeś i swoją obecnością nas tutaj rozświetliłeś. Edytowane 10 Października 2015 przez Żelka duża litera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwoBW 10.10.2015 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Wiitam, poproszę tęczowego królika za 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.10.2015 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Dziękujemy bardzo IwoBW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 10.10.2015 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Poproszę Pannę Króliczą za 65 zł -niech wychodzi z tej nory;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.10.2015 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Haniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 10.10.2015 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Gratulujemy pięknej aukcji!W odpowiedzi na Wasze wątpliwości co do terminu zakończenia aukcji: zakończmy tę aukcję w niedzielę, by... nie zamęczyć ścisłego grona licytujących. Ich szczodrość jest bezgraniczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 10.10.2015 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 A przystojny Pan Królik z zegarkiem sam został, bez chętnych...? Na początek daję cenę wywoławczą (50), bo za chwilę i tak ktoś się jeszcze skusi na randkę z tym przystojniakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.10.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Dodałam zdjęcia Smak , zapach i moc... do sprawdzenia po wylicytowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.10.2015 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Teczowy krolik za 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.10.2015 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 to jeszcze cos wezme przed wylogowaniem: znaczek muratora za 50 i nalewka Toli z rajskich jablek - 160 dobranoc wszystkim:goodnight: i bardzo proszę licznik uaktualnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.10.2015 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 moniss, TAR, Arniko, dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XRV 10.10.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 XRV, zanim AnSi na dyżur wpadnie, pozwól, że Cię uściskam Wusia jedziesz z tymi słoikami Tyle uścisków ;;)jestem wzruszony........ i dlatego poz 27 literka 'R" od Rasi na 70 zł może kolejene przytulańce będa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XRV 10.10.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 TAR to sie nazywa kompromis mozemy jechać na Bałkany waluta już jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.10.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 XRV dziękiujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XRV 10.10.2015 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 To wpadne zaglądnąć później teraz "władza" wzywa do ogródka .../chyba poleżec na trawce...;)/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.10.2015 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 XRV, Miłego leżenia. TAR, dzięki za pilnowanie, już dopisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.10.2015 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Gratulujemy pięknej aukcji! W odpowiedzi na Wasze wątpliwości co do terminu zakończenia aukcji: zakończmy tę aukcję w niedzielę, by... nie zamęczyć ścisłego grona licytujących. Ich szczodrość jest bezgraniczna. Niech się Redakcja o nas nie boi. Jakbyśmy mieli dosyć, to byśmy dali znać. Na razie nikt nie protestuje a raczej jest prośba o więcej czasu. Jeszcze nie wszyscy o aukcji wiedzą. Prosimy przedłużyć do 18. 10. i powiadomić Forumowicze na pw. o aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts