Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Tyle uścisków ;;)jestem wzruszony........ i dlatego poz 27 literka 'R" od Rasi na 70 zł może kolejene przytulańce będa...:)

na pewno :D tylko czemu mi zabrales literke, odkupuje za 80 :cool:

TAR to sie nazywa kompromis ;) mozemy jechać na Bałkany waluta już jest ;))

no az nie wiem co odpisac:lol::-P, choc balkany to juz nie moja bajka :D

narka:bye: lece na spotkanie z wykonawca

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękujemy TAR. I tym kobiecym sposobem mamy na koncie 5555zł

Kochani dodałam do aukcji 3 piękne obrazy mojej sąsiadki Emilki. Proszę kogoś z Moderatorów o powiększenie moich zdjęć, bo niestety tylko małe umiem wklejać. Dziękuję. :rolleyes:

Mmelisa dzięki wielkie! Emilka się bardzo ucieszy!

anSi mam nadzieję, że wieczorkiem jak oddam zmianę będzie czadu.

Kochani, na pewno w domu macie jakiejś kurzołapki co to stoją, leżą i kurz łapią..., a tutaj na aukcji może by ktoś sercem ich ogarnął, pokochał i z dumą w swoim domu ustawił... Poszperajcie proszę, bo jak rzeczy nam przybędzie to i licytujący się pojawią. :wiggle:

Żeluś, to ja Ci teraz - tak z doskoku trochę popomagam jeśli chcesz - mam wolną małą chwilkę :)

Przybyły do licytowania cudowności - obrazki młodziutkiej, dobrze rokującej artystki, przepiękne króliczki, ponadto nadal do wzięcia szczery uśmiech Tomka - bohatera tej aukcji, obraz - arcydzieło :), miotła czarownicy, trunki różnej maści, fotki, literki, RARYTAS - filiżanka z prawdziwej chińskiej porcelany, dżemiki, słoiki, na imprezę u Edzi bileciki, a nawet grzybki :) Sprawdźcie, czy czegoś w Waszych domowych zakamarkach nie brakuje :)

Edzia :) Może Tobie uda się zamachnąć kołem napędowym, bo ostatnimi dniami coś nam tu ledwie dycha :cool:

Luuuuuuuudzie, potrzeba Was tu, waszych serc i w sumie waszych portfeli też :) :)

Edzia :) Może Tobie uda się zamachnąć kołem napędowym, bo ostatnimi dniami coś nam tu ledwie dycha :cool:

Luuuuuuuudzie, potrzeba Was tu, waszych serc i w sumie waszych portfeli też :) :)

Ansi czego Ty kochana ode mnie wymagasz...piękna pogoda ludzie pewnie w plener się wybrali i wcale się nie dziwię.

Może wieczorkiem ludzie tu zajrzą, tak podejrzewam

dorzuciłam dla łakomczuszków suszone pomidorki domowej roboty;) niebezpieczne są ci one bo mój syn odkąd ich spróbował innych nie je:lol2:

Wuśka:hug:

Edziu to sama przyjemność się podzielić:) a te pomidorki to moje przekleństwo od zeszłego roku jak je pierwszy raz zrobiłam;) ale że syn w nich zakochany to mamusia przerzuca mnóstwo kilogramów bo co ma zrobić;)

Wiem, też eksperymentalnie w tym roku zrobiłam 2 słoiczki, ale jeszcze nie próbowałam. Wiem jednak ile to zachodu.