TAR 10.10.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Tyle uścisków ;;)jestem wzruszony........ i dlatego poz 27 literka 'R" od Rasi na 70 zł może kolejene przytulańce będa... na pewno tylko czemu mi zabrales literke, odkupuje za 80 TAR to sie nazywa kompromis mozemy jechać na Bałkany waluta już jest ) no az nie wiem co odpisac:lol:, choc balkany to juz nie moja bajka narka:bye: lece na spotkanie z wykonawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.10.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Dziękujemy TAR. I tym kobiecym sposobem mamy na koncie 5555zł Kochani dodałam do aukcji 3 piękne obrazy mojej sąsiadki Emilki. Proszę kogoś z Moderatorów o powiększenie moich zdjęć, bo niestety tylko małe umiem wklejać. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 10.10.2015 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Witam Zelka, prosze wpisz mnie na liste obrazow ktore teraz wystawilas..wszystkie 3 po cenie wywolawczej za kazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.10.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Dobrze Wam idzie Serce rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.10.2015 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Mmelisa dzięki wielkie! Emilka się bardzo ucieszy! anSi mam nadzieję, że wieczorkiem jak oddam zmianę będzie czadu. Kochani, na pewno w domu macie jakiejś kurzołapki co to stoją, leżą i kurz łapią..., a tutaj na aukcji może by ktoś sercem ich ogarnął, pokochał i z dumą w swoim domu ustawił... Poszperajcie proszę, bo jak rzeczy nam przybędzie to i licytujący się pojawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.10.2015 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Żeluś, to ja Ci teraz - tak z doskoku trochę popomagam jeśli chcesz - mam wolną małą chwilkę Przybyły do licytowania cudowności - obrazki młodziutkiej, dobrze rokującej artystki, przepiękne króliczki, ponadto nadal do wzięcia szczery uśmiech Tomka - bohatera tej aukcji, obraz - arcydzieło , miotła czarownicy, trunki różnej maści, fotki, literki, RARYTAS - filiżanka z prawdziwej chińskiej porcelany, dżemiki, słoiki, na imprezę u Edzi bileciki, a nawet grzybki Sprawdźcie, czy czegoś w Waszych domowych zakamarkach nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.10.2015 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 anSi, kochom Cię. O której mam się znowu pokazać by zerkać, bo Dziewczyny pewnie dopiero wieczorkiem będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.10.2015 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Żeluś jeszcze ok. pół godzinki będę lukać, a pote ok. 20 - tej będę znów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.10.2015 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Dobra, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.10.2015 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Jakby co to też jestem i zerkam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2015 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 a to ja Pana Królika za 60 zł poproszę bo dziewczynę dla niego już mam;) dodam że spod tej samej ręki wyszła co Pan Królik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.10.2015 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Edzia Może Tobie uda się zamachnąć kołem napędowym, bo ostatnimi dniami coś nam tu ledwie dycha Luuuuuuuudzie, potrzeba Was tu, waszych serc i w sumie waszych portfeli też :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.10.2015 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 a to ja Pana Królika za 60 zł poproszę bo dziewczynę dla niego już mam;) dodam że spod tej samej ręki wyszła co Pan Królik;) Wu- królik chwilowo Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.10.2015 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 5635 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.10.2015 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Edzia Może Tobie uda się zamachnąć kołem napędowym, bo ostatnimi dniami coś nam tu ledwie dycha Luuuuuuuudzie, potrzeba Was tu, waszych serc i w sumie waszych portfeli też :) Ansi czego Ty kochana ode mnie wymagasz...piękna pogoda ludzie pewnie w plener się wybrali i wcale się nie dziwię. Może wieczorkiem ludzie tu zajrzą, tak podejrzewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2015 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 dorzuciłam dla łakomczuszków suszone pomidorki domowej roboty;) niebezpieczne są ci one bo mój syn odkąd ich spróbował innych nie je:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.10.2015 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 dorzuciłam dla łakomczuszków suszone pomidorki domowej roboty;) niebezpieczne są ci one bo mój syn odkąd ich spróbował innych nie je:lol2: Wuśka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 10.10.2015 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Pomidorki od Wuśki za 10zł poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2015 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Edziu to sama przyjemność się podzielić a te pomidorki to moje przekleństwo od zeszłego roku jak je pierwszy raz zrobiłam;) ale że syn w nich zakochany to mamusia przerzuca mnóstwo kilogramów bo co ma zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.10.2015 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Edziu to sama przyjemność się podzielić a te pomidorki to moje przekleństwo od zeszłego roku jak je pierwszy raz zrobiłam;) ale że syn w nich zakochany to mamusia przerzuca mnóstwo kilogramów bo co ma zrobić Wiem, też eksperymentalnie w tym roku zrobiłam 2 słoiczki, ale jeszcze nie próbowałam. Wiem jednak ile to zachodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts