wu 10.10.2015 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 no ja w zeszłym roku eksperymentalnie zrobiłam z 5 kg w tym z 15 kg;) boję się co będzie za rok:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.10.2015 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 no ja w zeszłym roku eksperymentalnie zrobiłam z 5 kg w tym z 15 kg;) boję się co będzie za rok:rotfl: Toż to już przemysłowy przerób. Podkręciłam trochę swoje licytacje: I znaczek Muratora 50 zł i Pigwówka Ew- ki 180 zł i przekręciłam licznik na 5700 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2015 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Edziu jak patrzą na Ciebie oczka kotka ze Shreka to jaki masz wybór:rotfl: a z 5 kg to raptem 7-8 małych słoiczków wychodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 10.10.2015 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 ja poproszę króliczka od Agduś tego z zegarkiem - sorry wu - za 100 pln. Wiecie może już czy licytacja przedłużona do następnej niedzieli ? Bo mogę oficjalne podanie do Redakcji napisać tzn bardziej tak w godzinach późno-wieczornych mogę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2015 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Zochna no ja aż taka pazerna nie jestem chociaż parka nie byłaby zła:lol: a co do przedłużenia to chwilę temu czytałam że Redakcja nie przedłużyła:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.10.2015 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Zochna - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.10.2015 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Poprosze obraz od Emilki pt. Brzozy - 100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.10.2015 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 TAR dziękuję Powoli, powoli zbliżamy się do 6000 zł - jeszcze tylko 190 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.10.2015 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Edziu jak patrzą na Ciebie oczka kotka ze Shreka to jaki masz wybór:rotfl: a z 5 kg to raptem 7-8 małych słoiczków wychodzi;) Wu znam te oczka moich córek w temacie kiszonych ogórków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwoBW 10.10.2015 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Poproszę suszone pomidory Wu 20zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 10.10.2015 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Poproszę suszone pomidory Wu 20zł. Iwo:hug:Na pewno, będzie Pani zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 10.10.2015 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 słoików u mnie dostatek ale i ten jeden jeszcze przygarnę pomidorki wusiowe 45 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwoBW 10.10.2015 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Iwo:hug:Na pewno, będzie Pani zadowolona Jeżeli uda się wygrać mam propozycję do Wu o wystawienie na aukcji przepisu na te pomidorki jeżeli jest sprawdzony to ja reflektuję bo ze słoiczkiem może być różnie, jutro mam utrudniony dostęp do internetu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwoBW 10.10.2015 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 słoików u mnie dostatek ale i ten jeden jeszcze przygarnę pomidorki wusiowe 45 zł O proszę już zgarnięte, daję 50zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.10.2015 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Poprosze obraz od Emilki pt. Brzozy - 100 zł. TAR-cia nie pożałujesz Kochana!!! Jest przepiękny! Każdy z nich! Ja nie umiem zdjęć robić, ale gwarantuję, że będziesz bardzo zadowolona! A tak w ogóle, kocham Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 10.10.2015 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Lubię suszone pomidorki:-) za 60 zł poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.10.2015 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Tez Cie Żelunia kocham na pewno nie pozaluje, powiesze go sobie w nowej sypialni, a tak w ogole to uwielbiam brzozy. Kiedys byla dyskusja o ulubionych drzewach chyba u Toli - u mnie niepodzielnie kroluje brzoza, nawet mam jedna samosiejke na nowej juz tak mozna powiedziec budowie koparek musi na nia uwazac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.10.2015 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 TAR-cia, też uwielbiam brzozy, u nas na polu obok ich dużo, a na działce też mamy mały zagajnik. A Emilka, to bardzo zdolna Dziewczynka i bardzo dobra, ale za skromna, mało ma wiary w siebie. Już widzę Jej świecące oczęta jak usłyszy o tym, że obraz się aż tak spodobał. Mam nadzieję, że doda Jej to wiary w siebie. I dlatego, bardzo, bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.10.2015 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Dobry wieczór melduję gotowość do pracy. Co prawda za godzinę mecz naszych siatkarzy, ale da się pogodzić kompa z ekranem tv. W sprawie przedłużenia aukcji, jeśli Redakcja nie chce nam dać całego tygodnia, niech chociaż da nam jeszcze najbliższy poniedziałek. Niedziela wiadomo...to dzień do odpoczynku, dzień dla rodziny a nie ślęczenie przed kompem. Do tego jeszcze mecze. REDAKCJO KOCHANA, PROSIMY O PONIEDZIAŁEK !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.10.2015 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 TAR-cia, też uwielbiam brzozy, u nas na polu obok ich dużo, a na działce też mamy mały zagajnik. A Emilka, to bardzo zdolna Dziewczynka i bardzo dobra, ale za skromna, mało ma wiary w siebie. Już widzę Jej świecące oczęta jak usłyszy o tym, że obraz się aż tak spodobał. Mam nadzieję, że doda Jej to wiary w siebie. I dlatego, bardzo, bardzo dziękuję! to ja moze "na lewo" po aukcji cos jeszcze zamowie z brzozami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts