Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no ja w zeszłym roku eksperymentalnie zrobiłam z 5 kg w tym z 15 kg;) boję się co będzie za rok:rotfl:

Toż to już przemysłowy przerób.

Podkręciłam trochę swoje licytacje: I znaczek Muratora 50 zł i Pigwówka Ew- ki 180 zł i przekręciłam licznik na 5700 zł

Edziu jak patrzą na Ciebie oczka kotka ze Shreka to jaki masz wybór:rotfl: a z 5 kg to raptem 7-8 małych słoiczków wychodzi;)

Wu znam te oczka moich córek w temacie kiszonych ogórków.

Poprosze obraz od Emilki pt. Brzozy - 100 zł.

TAR-cia nie pożałujesz Kochana!!! Jest przepiękny! Każdy z nich! Ja nie umiem zdjęć robić, ale gwarantuję, że będziesz bardzo zadowolona! A tak w ogóle, kocham Cię. :wiggle:

Tez Cie Żelunia kocham :) na pewno nie pozaluje, powiesze go sobie w nowej sypialni, a tak w ogole to uwielbiam brzozy. Kiedys byla dyskusja o ulubionych drzewach chyba u Toli - u mnie niepodzielnie kroluje brzoza, nawet mam jedna samosiejke na nowej juz tak mozna powiedziec budowie :) koparek musi na nia uwazac.:cool:

TAR-cia, też uwielbiam brzozy, u nas na polu obok ich dużo, a na działce też mamy mały zagajnik.

A Emilka, to bardzo zdolna Dziewczynka i bardzo dobra, ale za skromna, mało ma wiary w siebie. Już widzę Jej świecące oczęta jak usłyszy o tym, że obraz się aż tak spodobał. Mam nadzieję, że doda Jej to wiary w siebie. I dlatego, bardzo, bardzo dziękuję! :hug:

Dobry wieczór :) melduję gotowość do pracy.

Co prawda za godzinę mecz naszych siatkarzy,

ale da się pogodzić kompa z ekranem tv.

W sprawie przedłużenia aukcji, jeśli Redakcja nie chce nam dać całego tygodnia,

niech chociaż da nam jeszcze najbliższy poniedziałek.

Niedziela wiadomo...to dzień do odpoczynku, dzień dla rodziny a nie ślęczenie przed kompem.

Do tego jeszcze mecze.

REDAKCJO KOCHANA, PROSIMY O PONIEDZIAŁEK !!!!!

TAR-cia, też uwielbiam brzozy, u nas na polu obok ich dużo, a na działce też mamy mały zagajnik.

A Emilka, to bardzo zdolna Dziewczynka i bardzo dobra, ale za skromna, mało ma wiary w siebie. Już widzę Jej świecące oczęta jak usłyszy o tym, że obraz się aż tak spodobał. Mam nadzieję, że doda Jej to wiary w siebie. I dlatego, bardzo, bardzo dziękuję! :hug:

to ja moze "na lewo" po aukcji cos jeszcze zamowie z brzozami :)