Żelka 16.10.2015 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Dziewczyny prowadzące, anSi, EDZIA, malka, Nefer i Tolu, dziś mogę przypilnować, ale jutro i po jutrze mnie nie będzie, będę dopiero na sam koniec aukcji, czyli niedziela wieczór, tak, że w Waszych złotych rączkach pozostawiam całą końcówkę. :hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 16.10.2015 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Szanowna Redakcjo! Powiadomienia wysłane? Niedziela bliziutko, a zainteresowanie innych osób aukcją znikome... Chyba ludzie nie wiedzą, że w ogóle jest jakaś licytacja:( Dobrze, że choć stałemu gronu dobrych serc jeszcze się chce licytować... Ponawiam pytanie, bo Żelka, Nasz Dobry Duszek, zmieniła stronę swą wypowiedzią. Chyba jeszcze nie było powiadomień?? A przecież Tomkowi się należy, jak nikomu innemu!!! Niedziela już blisko!! Sorry, że tak naciskam, ale w kupie siła!!! Nie każdy () może licytować wysoko, ale w kupie siła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.10.2015 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Dziewczyny prowadzące, anSi, EDZIA, malka, Nefer i Tolu, dziś mogę przypilnować, ale jutro i po jutrze mnie nie będzie, będę dopiero na sam koniec aukcji, czyli niedziela wieczór, tak, że w Waszych złotych rączkach pozostawiam całą końcówkę. :hug::hug: No niestety tak jak Żelka. Myślę, że zdążę wrócić w niedzielę ok. 20 tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.10.2015 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Wysyłamy dziś newsletter do Forumowiczów - w nim między innym zaproszenie do udziału w aukcji na rzecz Tomka1950. bpis, kilka dni temu Redakcja napisała do Forumowiczów. Słabo czytają te newsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.10.2015 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Edziu, to do niedzieli. Mam nadzieję, że Nefer i Tola będą zerkać aby tutaj pustką nie zawiało, bo malka nie ma komputera, a anSi na szkoleniu. Nie wiem czy Nef też nie jest wyjazdowa, bo pracuje. No nic, w niedziele wieczór jesteśmy. Proszę mi wybaczyć nieobecność, bo sprawy rodzinne już wcześniej umówione i załatwiać trzeba. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 16.10.2015 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Drodzy licytujący, jeszcze jedna inicjatywa propagująca aukcję. Jeśli możecie, pomóżcie ją rozpowszechnić: APEL NA FACEBOOKU - poprzyj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.10.2015 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Drodzy licytujący, jeszcze jedna inicjatywa propagująca aukcję. Jeśli możecie, pomóżcie ją rozpowszechnić: APEL NA FACEBOOKU - poprzyj Popłakałam się, polubiłam i udostępniłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 16.10.2015 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Edziu, to do niedzieli. Mam nadzieję, że Nefer i Tola będą zerkać aby tutaj pustką nie zawiało, bo malka nie ma komputera, a anSi na szkoleniu. Nie wiem czy Nef też nie jest wyjazdowa, bo pracuje. No nic, w niedziele wieczór jesteśmy. Proszę mi wybaczyć nieobecność, bo sprawy rodzinne już wcześniej umówione i załatwiać trzeba. . Żeluś będę zerkać z telefonu, choć goście będą to i czas będzie ograniczony...ale damy radę bądź spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.10.2015 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Edziu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.10.2015 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Poproszę o przepis od Wusi za 20 zł.Jednocześnie uprzejmie informuję, że Panna Króliczka popadła w ciężką depresję i szlocha wciąż, że nie ma przyszłości dla szarych królików. Wystarczy być białym lub tęczowym, żeby wszyscy uważali cię za lepszego, a szary szans nie ma, choćby się ubrał w najpiękniejszą czerwoną sukienkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2015 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Kochani moi, czy możecie mi powiedzieć, jak to jest z tymi pomidorkami Wusi, juz zrobionymi/ Nie przebiję się przez te posty, a chcę wiedzieć czy słoik jest mój czy tylko przepis .... No bo jeśli słoiczek ktoś mi śmignął to ja pannę króliczke ratować będę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2015 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 I wiecie .... Może ja goopia jestem ale ... przeraża mnie to, że trzeba trąbić o tej aukcji, że trzeba wysyłać notki do każdego z osobna, że trzeba na szaj...przepraszam, facebooku zamieszczać słowa zachęty! Jeszcze rok, dwa lata temu coś takiego nie było potrzebne, zbiegali się wszyscy, i stare i nowe ryje ... Poprawcie mnie, a nawet obsobaczcie, jeśli gadam bzdury .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.10.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Na pierwszej stronie tego wewątka masz aktualny stan licytacji. Wedle niego słoiczek jest Kontradmirała, więc ratuj wątłą psychikę Panny Króliczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2015 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Ruszam ratować wątłą psychę naszej Panny Króliczki - na razie wywoławcza 50zł (do mojego dżokeja jak ulał)!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.10.2015 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Agduś, dziękujemy! braza pomidory na razie ma kontradmirał za 70zł a Króliczka jest wu, też za 70zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2015 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Cholera jasna .... 80zł za Pannę Króliczkę !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.10.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Dobrze Słonko, już się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2015 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Braza no wiesz co lanie chcesz:mad: poczekam do niedzieli:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 To se czekaj .... Przepis szykuj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniKasia 16.10.2015 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Halo halo to ja poproszę przepis na pomidorki za 20zł i o te czekoladki powalczę z Meliską -60zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts