wu 16.10.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 jak będziesz łapcię wyciągać po Króliczkę to Ci taki przepis wymaluję że normalnie na chiński przetłumaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.10.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 I wiecie .... Może ja goopia jestem ale ... przeraża mnie to, że trzeba trąbić o tej aukcji, że trzeba wysyłać notki do każdego z osobna, że trzeba na szaj...przepraszam, facebooku zamieszczać słowa zachęty! Jeszcze rok, dwa lata temu coś takiego nie było potrzebne, zbiegali się wszyscy, i stare i nowe ryje ... Poprawcie mnie, a nawet obsobaczcie, jeśli gadam bzdury .... nie jesteś głupia.... to po prostu smutne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.10.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Halo halo to ja poproszę przepis na pomidorki za 20zł i o te czekoladki powalczę z Meliską -60zł Dziękujemy bardzo, już się robi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.10.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Żelka, czytałam,ze juto zajęta jesteś, to ja popilnuję Mam już naprawiony komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.10.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Super malka! To przekazuję młotek! Do niedzieli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.10.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 I wiecie .... Może ja goopia jestem ale ... przeraża mnie to, że trzeba trąbić o tej aukcji, że trzeba wysyłać notki do każdego z osobna, że trzeba na szaj...przepraszam, facebooku zamieszczać słowa zachęty! Jeszcze rok, dwa lata temu coś takiego nie było potrzebne, zbiegali się wszyscy, i stare i nowe ryje ... Poprawcie mnie, a nawet obsobaczcie, jeśli gadam bzdury .... Braza, to smutna prawda. I teraz pytanie, jak już stare ryje przestaną zaglądać na FM, czy młodzi zechcą się zaangażować, podtrzymać te tradycje?...nie wiem Komp nadal nie współpracuje ze mną, ale zaglądam tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.10.2015 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 No to najmłodsza na licytacji się odezwie. Moja córka, Małgosia, postanowiła kupić sobie nową gitarę, bo na razie ma mniejszą 3/4, a dorasta do dużej. W związku z tym poprosi o gitarę za cenę wywoławczą 150 zł, a ja w Jej imieniu licytuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 16.10.2015 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Kochani, nadal jest dobrze. Spójrzcie tylko na kwotę . Jest dobrze, bo Wy jesteście. Może mniej Forumowiczów zna i pamięta Tomka. Ale duch pomocy jest na forum. To udowodniły inne aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.10.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 oj jak dobrze, ze ktos chce gitarre przygarnac i to taka z certyfikatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.10.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Gitara z duszą to jest to! Małgo docenia to najwyraźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.10.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 nie bede jej wchodzic w droge, juz tez mam jedna taka od Zochny, nawet nie rozpakowana jeszcze ale ja nie bede na niej grac, ona zawisnie na honorowym miejscu a po drugie nie umiem grac, znam tylko podstawowe chwyty i to dziwne, bo z "muzycznej" rodziny pochodze umiem grac tylko na nerwach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.10.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Uściski najserdeczniejsze dla Małgosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.10.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Gitara z duszą to jest to! Małgo docenia to najwyraźniej. Dziękujemy Małgo Agduś , gitara jest absolutnie z duszą i brzmi pięknie, nawet jak na moje niewprawione ucho Z tym że to jest "small size" - model Framus amateur 5/1 - taki vintage'owy lekko . Nie wiem jak to się ma do 3/4 - a mój Gitarzysta dzisiaj wyjechany i nie mam kogo zapytać. Może niech Małgosia sobie po-googluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 16.10.2015 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Dzień dobryyy!!! W tak pięknych okolicznościach przyrody.. i tego.. i niepowtarzalnych..... chciałbym zostać sponiewierany przez zacny trunek malki - nr 10 - za 350 złotych polskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.10.2015 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Wolałabym, żebyście mnie obsobaczyły .... Skoro Wusia czeka do niedzieli, to ja też. I chociaż moje Kochane Gagaty bedą to i tak wlezę i ... może mi się uda .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.10.2015 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Dzień dobryyy!!! W tak pięknych okolicznościach przyrody.. i tego.. i niepowtarzalnych..... chciałbym zostać sponiewierany przez zacny trunek malki - nr 10 - za 350 złotych polskich Nie bez żalu - ale oddaję Sponiewieraj się uczciwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 17.10.2015 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 uff.udało sie zalogować:)a wyrzucało:(Malka,śpisz?Mam mokrą,goraca młodszą siwą siostrę białej?Działamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 17.10.2015 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Może komuś się spodoba serweta siwa???:)Dorzuciłam:)Prosto spod szydełka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 17.10.2015 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Poproszę siwą serwetę od Prababki za 40 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.10.2015 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Prababko, dziękujemy pięknie za nowy fant, a dla Kontradmiral86 podziękowania wielkie za chęć nabycia serwety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts