klaraja 18.10.2015 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 80 zł za króliczka:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.10.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Dobry wieczór Dzieje się, dzieje. Patrząc na Was, aż ciepełko po sercu się rozlewa w ten deszczowy, jesienny wieczór Maksiu, u Edzi na spotkaniu trzeba by zaśpiewać słynną piosenkę Tomka. Pamiętasz jaką? gdzieś na forum jest zapisany tekst, tylko jak się do niego dokopać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.10.2015 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 (edytowane) Dobry wieczór Dzieje się, dzieje. Patrząc na Was, aż ciepełko po sercu się rozlewa w ten deszczowy, jesienny wieczór Maksiu, u Edzi na spotkaniu trzeba by zaśpiewać słynną piosenkę Tomka. Pamiętasz jaką? gdzieś na forum jest zapisany tekst, tylko jak się do niego dokopać? Masz na myśli tą?? Za siódmą górą żył raz król Miał córkę Lizelottę Bardziej niż o talarów wór Dbał król o córki cnotę Choć cnoty królewny strzegli... Trzynasty pułk kawalerii Siódmy pułk artylerii Wojska lądowe i lotnicy Oraz łucznicy, oszczepnicy Pułka Mammeluków z afryki czarnej I starozakonny baon sanitarny Królewna Lizelotta zaś Z ojca się w kułak śmiała Z każdym kto w zamku progi wszedł Królewna się... kochała Choć cnoty królewny strzegli... Aż wielkim głosem krzyknął król Zezując oka kątem Kto z moją córką zgrzeszył choć raz Niech stanie tu, przed frontem I wtedy wystąpili... Królewskie słowo daję wam Że ja mu nic nie zrobię Niech przyzna się, przeklęty drań I niech ucieka sobie I wtedy do ucieczki się rzucili... Bo jest jeszcze jedna wersja i to chyba tą wersje śpiewał Tomek: Przeliczną córkę miał król Ćwiek Imieniem Lizelota A cnoty jej jak ognia strzegł Bardziej niż skarbów, złota A cnoty jej strzegło Ref: Siedem pułków kawalerii Czternacie brygad artylerii Wojska saprerskie i lotnicy Łucznicy oraz oszczepnicy Pułk Mameluków z Afryki skwarnej Oraz starozakonny baon sanitarny Raz straszna wieęc obiegła dwór Ten pełen skarbów, złota Że zgwałcił kto najmilszą z cór Imieniem Lizetotta I blady strach padł na: Ref: Siedem pułków.... I rzecze król: a niechaj ów Co córkę mą zniesławił Porzuca broń i idzie w wiat my w tiurmu go nie wsadzim A wojsko jak stało, tak broń porzucało I w nogi: Siedem pułków kawalerii Czternacie brygad artylerii Wojska saprerskie i lotnicy Łucznicy oraz oszczepnicy Pułk Mameluków z Afryki skwarnej Został tylko jeden, starozakonny Baon sanitarny..... Edytowane 18 Października 2015 przez maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.10.2015 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Tola, maksiu - sugerujecie, zakup gitary Zochny:cool:? Może lepiej bouslawa zaprosić, licytuje gitarę pewnikiem dobrze gra. Melduję , że już jestem....na wsi cuuuudna jesień i licytacja cuuuudnie się kręci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.10.2015 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 klarajo - prosisz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 anSi myślisz że klarajo się już nacieszyła króliczkiem;) taaaaaaaaaaaa myślę że tak to ja 90 zł dam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaraja 18.10.2015 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 dzieki. pewnie nie na długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaraja 18.10.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 no właśnie. 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.10.2015 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 dziewczyny - co ja z Wami mam - Agduś - a jakby tak dwa króliczki na życzenie uszyć? Tymczasem króliczek wusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.10.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 No nie nadanżam Królika ma klaraja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek_i_Justyna 18.10.2015 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 My poprosimy o wdzięcznego jelonka za 30pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.10.2015 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 (edytowane) Jarku i Justyno - jelonek Wasz Prawda, że piękny 8900 i godzina z kwadransikiem na podjęcie OSTATECZNYCH decyzji Edytowane 18 Października 2015 przez anSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek_i_Justyna 18.10.2015 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 przecudownej urody, będzie główną ozdobą wigilijną na stole w nowym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.10.2015 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 To będzie po prostu jelonek na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.10.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 AnSi - dzięki, że to ogarniasz:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.10.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Tak Maksiu...oczywiście że ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek_i_Justyna 18.10.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 jejku ten bucik na pierścionki też jest cudowny , czy to zelka robiła sama ?? aha tak damy za niego 60pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.10.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 To będą piękne święta w Waszym nowym domu Jarko i Justyno Bucik Wasz. A może filiżanek z chińskiej porcelany Wam potrzeba? A może obrazów przyszłej światowej sławy malarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.10.2015 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 jejku ten bucik na pierścionki też jest cudowny , czy to zelka robiła sama ?? aha tak damy za niego 60pln Jarek_i_Justyna prawda bucik jest piękny i póki co jest Wasz:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.10.2015 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Właśnie wróciłam z koncertu. Świetnie było, młodość mi się przypomniała. Właśnie wciągam pyszny serek z Holandii przywieziony i popijam dobre winko... Tak mi dobrze, że... uszyję drugiego (znaczy piątego) Królika na Życzenie. No to się bijcie o niego, bo okazja niebywała. Tylko proszę o wyrozumiałość - dwa króliki szyje się trochę... A skoro Jarek i Justyna mają bucik, to ja śmignę Wam jelonka za 40 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts