Arnika 19.10.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Poszło... ...alkohole wyślę jak tylko będę mogła najwcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 19.10.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Poszło... ...alkohole wyślę jak tylko będę mogła najwcześniej... Poczekamy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.10.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 (edytowane) To się porobiło. Jak widać - kto późno przychodzi sam sobie szkodzi.. Widzę, że "mojego" królika przygarnęła Wu ..No cóż, trudno - świetnie Bogusław - dziękuję za piękny strzał w gitarę Poproszę o adres to wyekspediuję Przelew zrobię jutro - bo internet słabo ze mną współpracuje wieczorową porą. Czy potwierdzenie należy gdzieś przesłać ? Edytowane 19 Października 2015 przez Zochna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.10.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Zochna - nie trzeba nigdzie i nikomu potwierdzeń przesyłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.10.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 a, dzięki - rozumię AnSi - czy ja już mówiłam, że jestem pod wrażeniem Twojego talentu aukcyjnego ? Mówię jeszcze teraz , w razie gdybym wcześniej jednak nie mówiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniKasia 20.10.2015 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 przelew zrobiony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.10.2015 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Poszłoooo.... Dziękuję za piękną aukcję a Tomkowi i Majce życzę siły i wytrwałości w pokonywaniu przeciwności:DNie jesteście sami:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.10.2015 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 a, dzięki - rozumię AnSi - czy ja już mówiłam, że jestem pod wrażeniem Twojego talentu aukcyjnego ? Mówię jeszcze teraz , w razie gdybym wcześniej jednak nie mówiła. Zochna - to ważne dla mnie, że Ty to mówisz Trzeba jednak dodać, że wszystkie prowadzące dziewczyny dały z siebie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.10.2015 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Zgadzam się z Zochną w 100%!!! anSi, masz Talent!!! Kochani, wciąż mi brakuje dwa adresy. :( malko, XRV proszę, no proszę, no proszę...., o adres! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johnzee 20.10.2015 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Forumowa Rodzinko, Jesteście Wielcy a nas zupełnie zatkało z podziwu, wdzięczności i zażenowania. Wykreowaliście nową filozofię pomagania: NA WESOŁO I BEZ ZADĘCIA, za to z determinacją i uporem. Dzięki temu trochę łatwiej pokonać zawstydzenie i stare nawyki, że to my jesteśmy od pomagania ludziom a nie od brania. Śpiewamy Wam STO LAT ! Ślemy modlitwy żeby dobro wróciło do Wszystkich po stokroć. Już zacznę szukać lepszych metod stymulacji i prywatnej terapii afazji. Teraz już Tomek nie ma wyjścia, tylko musi znaleźć nowy zapał do odtworzenia umiejętności czytania i pisania. To jest dla niego taki ból że ucieka od konfrontacji ale też jak za bardzo się wysila robi mu się jakiś tłok na mózgowych „złączach” i litery się mieszają. Dziękujemy za serce i solidarność no i za kasę oczywiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.10.2015 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Bardzo ciężko jest nauczyć się brać :) . Tu nie ma miejsca na zażenowanie ani wstyd. Niektórzy mają frajdę ze zbierania kasy na zbożny cel po prostu I nie ma w tym nic wielkiego, więc ani zadęcie, ani powaga nie ma dobrej pożywki. Najważniejsze, żeby Tomek miał się lepiej. Fajnie, że pozwalacie mi w tym uczestniczyć (piszę tylko za siebie, ale jestem pewna, że inni Uczestnicy też tak myślą). Bo to jest ogromna przyjemność dla wszystkich zgromadzonych wokół tej akcji Nie analizuj tego tematu - po prostu pocałuj Tomka i niech robi co trzeba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.10.2015 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Majko, Tomku, cokolwiek napiszę będzie za mało, za to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.10.2015 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Kochani ode mnie przelew poszedł dzisiaj bo wczoraj niestety miałam bunt na pokładzie:( potrzebuję namiary od Miraska i duśka na słoiczki - tu dodam że kochana kjuta swoje wylicytowane słoiczki nakazała przesłać Mirasowi i Jego Dzieciaczkom a nabywców przepisu proszę o określenie się w jaki sposób życzą sobie dostawy przepisu;) pocztą zwykłą czy elektroniczną IwoBW chce elektronicznie, więc proszę pozostałych nabywców o określenie się w tej kwestii;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XRV 20.10.2015 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Zgadzam się z Zochną w 100%!!! anSi, masz Talent!!! Kochani, wciąż mi brakuje dwa adresy. :( malko, XRV proszę, no proszę, no proszę...., o adres! poszło na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XRV 20.10.2015 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Zgadzam się z Zochną w 100%!!! anSi, masz Talent!!! Kochani, wciąż mi brakuje dwa adresy. :( malko, XRV proszę, no proszę, no proszę...., o adres! poszło na prv jea /króliku jeden.../ ożesz ty jeden przelicytowałeś mnie nie ładnie.... ale na "fajkę" to się wychodziło ...razem , a teraz przeciwko mnie Brutusie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 20.10.2015 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Redakcja jest szybka ,jak wicher:)Dziękuje,przesyłka już do mnie dotarła:)dzbanek jest śliczny:)Przyznam,wahałam sie ,czy nie zostawic go dzieciom z Ogniska na ich kolejną aukcje,ale postanowiłam zostawić sobie-niech dzieci mają satysakcję,że ich praca może podobac sie innym:)Ach,te wybory...)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.10.2015 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Kochani poszło do bogusława, bpis, malki i XRV! Nie odbiło się bez przygód. Nam drogę robią, pozastawiali, pokopali, przejechać nie idzie. Pojechałam drogą polną. Droga polna pozalewana, chciałam lekko objechać, no i ....., sąsiad mnie traktorem wyciągał. :bash:Całe szczęście, że dziecię moje spokojnie w aucie siedziało z uśmiechem szerokim na buzi. Co tam sobie myślał, to jego. Dzięki Bogu za Dobrych Ludzi!!!!! I nie mówię tutaj tylko o moim Sąsiedzie. Wszystkim Wam jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję za wszystko! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.10.2015 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Tak na szybko wpadłam tutaj , że niby na chwilkę, i widzę, że .....wszyscy sobie dziękują i się ściskają! JA TEŻ CHCĘ Dziękuję, ze mogłam brać udział w tej, jak zwykle pięknej akcji, forumowej rodzinki !!!! Uważam, że to najwspanialsza rzecz pod słońcem, DAĆ coś od siebie innym ....choć tyci, tyci.... Ściskam jeszcze raz Tomka i Majeczkę, życząc samych wspaniałych chwil i cierpliwości w pokonywaniu trudności.... macie tutaj morze dobrych serc http://images67.fotosik.pl/1274/a0a7d71ed1f84b8amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.10.2015 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 poszło na prv jea /króliku jeden.../ ożesz ty jeden przelicytowałeś mnie nie ładnie.... ale na "fajkę" to się wychodziło ...razem , a teraz przeciwko mnie Brutusie? ze tak powiem "zycie" ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.10.2015 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Ja nadal nie moge zrobic przelewu, bo czekam na dokladniejsze dane od Redakcji... wiem wiem,.. jak je otrzymacie, to mi przeslecie na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts