Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kochani ode mnie przelew poszedł dzisiaj bo wczoraj niestety miałam bunt na pokładzie:(

potrzebuję namiary od Miraska i duśka na słoiczki - tu dodam że kochana kjuta :hug: swoje wylicytowane słoiczki nakazała przesłać Mirasowi i Jego Dzieciaczkom :hug:

a nabywców przepisu proszę o określenie się w jaki sposób życzą sobie dostawy przepisu;) pocztą zwykłą czy elektroniczną;) IwoBW chce elektronicznie, więc proszę pozostałych nabywców o określenie się w tej kwestii;)

To ja poproszę ze słoiczkiem ;-)

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani - nie było mnie w kraju w czasie aukcji, wczoraj dopiero do przytomnych ludzi wróciłam.

Ale BARDZO DZIĘKUJĘ wszystkim, a zwłaszcza Tym, którzy zechcieli zalicytować pobyt w Domu Pod Sosnami - jestem wdzięczna i szczęśliwa!

Mmeliso - nie mogę się doczekać, kochana!

Namiary do nas masz na naszej stronie O TEJ, czekam więc na wieści i uzgodnienie terminu (pamietaj, że gospodarstwo zaprasza Gości od maja do października). :hug: :hug: :hug:

Przelew poszedł - komu mam potwierdzenie wysłać ???

Stary, podeślij mi adres do wysyłki.

Uuuuuaaaa, kwota jaką zalicytowałeś zaskoczyła mnie tak bardzo, że jeśli Ci się bardzo nie spieszy do wysokoprocentowego alkoholizowania, to daj mi jeszcze dwa, trzy tygodnie a dorzucę małą niespodziankę "na rozgrzewkę" :)

JAGODA51, ​adresik poproszę :)

Przelew poszedł - komu mam potwierdzenie wysłać ???...

malko kochana - nikomu. Tu tak jakoś to działa, że potwierdzeń nie trzeba. To wyjątkowe forum przecież, nieprawdaż :)

malko kochana - nikomu. Tu tak jakoś to działa, że potwierdzeń nie trzeba. To wyjątkowe forum przecież, nieprawdaż :)

Prawdaż, prawdaż :D

Z tym,że myślałam,że te zbiórki w końcu zostały jakoś usankcjonowane prawnie i potwierdzenie potrzebne do tych celów.

No działa :)

Melduje, że od naszej cudnej trójeczki przelew również wykonany.

Muszę wam cos powiedzieć w sekrecie. Tylko nikomu nie mówcie, żeby się nie rozniosło.

A więc z licytacja było tak. Dzieci bardzo chciały dżemik i to koniecznie gesty :)

mama Edyta mówi dla mnie bierz wejściówkę do Edzi - my baby to se pogadamy.

No i mi został uśmiech Tomka. No i wiecie facet jestem więc nie rozgadajcie.

A tak na poważnie Dziękujemy za możliwość wzięcia udziału w aukcji. No i jeszcze poważniej to poproszę adres Edzi i Pani Kasi

Najważniejsze DZIEKUJEMY kjuta za miłą niespodziankę. Przesyłam całuski od dzieciaczków i ode mnie bo pewnie tez palucha do słoika włożę. kjuta poproszę o twój adres celem dostarczenia milej niespodzianki od księżniczek.

Edytowane przez Miras12

Braza - tak - to jest nr konta dla wszystkich :)

Nr konta i dane:

Tomasz Kępka

77 1020 1068 0000 1402 0039 0856

Bank: PKO BP

Tytuł: Forum Muratora - od ....(nick)

ja nadal nie mam danych na przelew zagraniczny... a chcialabym miec juz to z glowy :bash:

Redakcjo! Ile moge czekac?

nie moge sie na strone polskiego banku zalogowac...wiec czekam, w granicach cierpliwosci, na adres wlasiciela nr konta ;)

DPS'ia Kochana :hug:

Wszystko w swoim czasie :) musze sprawdzic kiedy mozemy wziac wolne i z Toba to uzgodnie na spokojnie..

ja nadal nie mam danych na przelew zagraniczny... a chcialabym miec juz to z glowy :bash:

Redakcjo! Ile moge czekac?

nie moge sie na strone polskiego banku zalogowac...wiec czekam, w granicach cierpliwosci, na adres wlasiciela nr konta ;)

DPS'ia Kochana :hug:

Wszystko w swoim czasie :) musze sprawdzic kiedy mozemy wziac wolne i z Toba to uzgodnie na spokojnie..

Pamiętamy o sprawie. A sprawa jest taka - dowiedzieliśmy się w rozmowie telefonicznej - że Majka musi sprawdzić do jakiego adresu przypisane jest konto, na które ma pójść przelew. Czekamy więc na wiadomość od niej.

Przelew zrobiony,

adresy do wysyłki swoich fantów mam, tak więc dziś pakuję, jutro wysyłka.

O Tomku i Majce myślę ciepło jak zawsze,

o Was wszystkich też.

Jeszcze raz dziękuję za mnóstwo pozytywnej energii...do zobaczenie przy kolejnej aukcji :)