kontradmiral86 20.10.2015 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Kochani ode mnie przelew poszedł dzisiaj bo wczoraj niestety miałam bunt na pokładzie:( potrzebuję namiary od Miraska i duśka na słoiczki - tu dodam że kochana kjuta swoje wylicytowane słoiczki nakazała przesłać Mirasowi i Jego Dzieciaczkom a nabywców przepisu proszę o określenie się w jaki sposób życzą sobie dostawy przepisu;) pocztą zwykłą czy elektroniczną IwoBW chce elektronicznie, więc proszę pozostałych nabywców o określenie się w tej kwestii;) To ja poproszę ze słoiczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 20.10.2015 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Przelew poszedł, gratuluje wszystkim sprawnej i owocnej aukcji. Do następnego razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.10.2015 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Kochani - nie było mnie w kraju w czasie aukcji, wczoraj dopiero do przytomnych ludzi wróciłam. Ale BARDZO DZIĘKUJĘ wszystkim, a zwłaszcza Tym, którzy zechcieli zalicytować pobyt w Domu Pod Sosnami - jestem wdzięczna i szczęśliwa! Mmeliso - nie mogę się doczekać, kochana! Namiary do nas masz na naszej stronie O TEJ, czekam więc na wieści i uzgodnienie terminu (pamietaj, że gospodarstwo zaprasza Gości od maja do października). :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Przelew poszedł - komu mam potwierdzenie wysłać ??? Stary, podeślij mi adres do wysyłki. Uuuuuaaaa, kwota jaką zalicytowałeś zaskoczyła mnie tak bardzo, że jeśli Ci się bardzo nie spieszy do wysokoprocentowego alkoholizowania, to daj mi jeszcze dwa, trzy tygodnie a dorzucę małą niespodziankę "na rozgrzewkę" JAGODA51, adresik poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.10.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Przelew poszedł - komu mam potwierdzenie wysłać ???... malko kochana - nikomu. Tu tak jakoś to działa, że potwierdzeń nie trzeba. To wyjątkowe forum przecież, nieprawdaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 malko kochana - nikomu. Tu tak jakoś to działa, że potwierdzeń nie trzeba. To wyjątkowe forum przecież, nieprawdaż Prawdaż, prawdaż Z tym,że myślałam,że te zbiórki w końcu zostały jakoś usankcjonowane prawnie i potwierdzenie potrzebne do tych celów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.10.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 melduję, że przelałam Cieszę , jeżeli w małym stopniu mogłam pomóc i dziękuję, że dzięki Wam mogłam sobie sprawić radość A Dziewczyny prowadzące - na prezydenta ! (tzn nie żebym Wam źle życzyła - a wręcz absolutnie naprzeciwko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.10.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Czy ten numer konta na poprzedniej stronie to dla wszystkich i za każdy fant, bo nie chcę jakiegos babola strzelić a 50 złociszów czeka!!!Uściski dla Komtura, Tomka i całej Jego wspaniałej Rodziny zostawiam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.10.2015 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Braza - tak - to jest nr konta dla wszystkich Nr konta i dane: Tomasz Kępka 77 1020 1068 0000 1402 0039 0856 Bank: PKO BP Tytuł: Forum Muratora - od ....(nick) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 20.10.2015 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 - tu dodam że kochana kjuta swoje wylicytowane słoiczki nakazała przesłać Mirasowi i Jego Dzieciaczkom Kjuta! - Aleś super babka! - fajna akcja - dzieciaczki na pewno się ucieszą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 21.10.2015 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Mam pytanie. Mój komputer ostatnio szwankuje, czy forum się blokuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 21.10.2015 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 (edytowane) No działa Melduje, że od naszej cudnej trójeczki przelew również wykonany. Muszę wam cos powiedzieć w sekrecie. Tylko nikomu nie mówcie, żeby się nie rozniosło. A więc z licytacja było tak. Dzieci bardzo chciały dżemik i to koniecznie gesty mama Edyta mówi dla mnie bierz wejściówkę do Edzi - my baby to se pogadamy. No i mi został uśmiech Tomka. No i wiecie facet jestem więc nie rozgadajcie. A tak na poważnie Dziękujemy za możliwość wzięcia udziału w aukcji. No i jeszcze poważniej to poproszę adres Edzi i Pani Kasi Najważniejsze DZIEKUJEMY kjuta za miłą niespodziankę. Przesyłam całuski od dzieciaczków i ode mnie bo pewnie tez palucha do słoika włożę. kjuta poproszę o twój adres celem dostarczenia milej niespodzianki od księżniczek. Edytowane 21 Października 2015 przez Miras12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XRV 21.10.2015 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Przelew wykonany dz za fajną "rozrywke" Tomkowi Zdruuufka życze pozdrawiam zacne grono forumowiczów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.10.2015 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Braza - tak - to jest nr konta dla wszystkich Nr konta i dane: Tomasz Kępka 77 1020 1068 0000 1402 0039 0856 Bank: PKO BP Tytuł: Forum Muratora - od ....(nick) ja nadal nie mam danych na przelew zagraniczny... a chcialabym miec juz to z glowy Redakcjo! Ile moge czekac? nie moge sie na strone polskiego banku zalogowac...wiec czekam, w granicach cierpliwosci, na adres wlasiciela nr konta DPS'ia Kochana Wszystko w swoim czasie musze sprawdzic kiedy mozemy wziac wolne i z Toba to uzgodnie na spokojnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 21.10.2015 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 ja nadal nie mam danych na przelew zagraniczny... a chcialabym miec juz to z glowy Redakcjo! Ile moge czekac? nie moge sie na strone polskiego banku zalogowac...wiec czekam, w granicach cierpliwosci, na adres wlasiciela nr konta DPS'ia Kochana Wszystko w swoim czasie musze sprawdzic kiedy mozemy wziac wolne i z Toba to uzgodnie na spokojnie.. Pamiętamy o sprawie. A sprawa jest taka - dowiedzieliśmy się w rozmowie telefonicznej - że Majka musi sprawdzić do jakiego adresu przypisane jest konto, na które ma pójść przelew. Czekamy więc na wiadomość od niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.10.2015 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Ok. No to czekamy na Majki odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.10.2015 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Przelew zrobiony, adresy do wysyłki swoich fantów mam, tak więc dziś pakuję, jutro wysyłka. O Tomku i Majce myślę ciepło jak zawsze, o Was wszystkich też. Jeszcze raz dziękuję za mnóstwo pozytywnej energii...do zobaczenie przy kolejnej aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 21.10.2015 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Przelew zrobiony, dla Tomka i Majki dużo, dużo zdrowia. Dziękuję wszystkim za tak wspaniałą atmosferę, polecam się na przyszłość. Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 21.10.2015 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Pieniążki wysłane, serdecznie dziękuję za miły, wspólnie spędzony czas. Dużo zdrowia i silnej woli życzę Tomkowi i Majce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.10.2015 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 dotarla do mnie przesyłka od Agdusi i Żelki. Zelcia te wszystkie fanty znajda godne miejsce w moim domu, obraz Emilki w rzeczywistosci jest przesliczny, na pewno przy urzadzaniu poprosze o jeszcze jakies inne pasujace dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts