Żelka 22.10.2015 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 TAR-cia, , dziękuję, dziękuję pięknie. Przekażę Emilce, choć już wie, że brzozy będzie malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.10.2015 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 I ja się pochwalę - rękodzieło Żelki to mistrzostwo świata. I dodatkowo - niespodzianka w paczce. Żelko - jesteś niesamowita Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.10.2015 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 anSi, to ja dziękuję i cieszę się, że w realu się podoba i przede wszystkim, że pasuje. A niespodzianka jest od naszego Komtura za to, że z pociągu i na drobnym sprzęcie finiszówkę dzielnie poprowadziłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.10.2015 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Przelew poszedł!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.10.2015 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Nefer, Ansi, Amtla - proszę o adresy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.10.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Jelonek dotarł - dziękuję Redakcji. Od razu został... Reniferem. Mam nadzieję, że się z tym pogodzi. Magda zbiera renifery. Będzie miał towarzystwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 23.10.2015 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 Żelko! Odebrałam dzisiaj przesyłkę. Obrazki Emilki są urocze - ma dziewczyna zdolności! Podziękuj jej, proszę, ode mnie! Ale na bonus to ja nie zasłużyłam ( Czy to Twoje zręczne palce wykonały to cacko?) Dziękuję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.10.2015 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 bpis, podziękuję Emilce, ucieszy się bardzo. Bonus (moich rąk dzieło) w pełni zasłużony, na pamiątkę od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 24.10.2015 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2015 Żeluś! I jak tu Cię nie kochać, Słonko Ty Nasze?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.10.2015 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Dostałam piękne zdjęcie od joliski i wciąż się nim zachwycam A że cyfrowe, to i tapetą na pulpicie się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.10.2015 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Trzy pierwsze króliki wysłałam. Jeden dotarł na pewno, dwa już powinny. Klaraja swojego Królika na Zamówienie opisała (właśnie dzisiaj pracowicie upinałam falbanki na sukience) i adres podała. Wciąż czekam na opis królika Jarka i Justyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.10.2015 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Dajr znac, ze nasza Krolisia tez juz dotarla )) Dziekujemy Redakcjo, czy w wiadomej sprawie wiadomo juz cos? Trace cierpliwosc... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.10.2015 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 Cieszę się i mam nadzieję, że kiecki za bardzo nie pomięła mimo podróży w ciasnocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaraja 27.10.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 O, już falbanki się szyją .Cierpliwie czekamy,proszę się nie spieszyć,co by palców nie pokłuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2015 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Kontradmirał i Tola... alkohole dziś wysłałam, powinny być jutro Jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.10.2015 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Zochna w stosownej chwili kiedy zakoncze produkcje odezwe sie po adres, albo wyslij teraz i bedziesz miec niespodziewajke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.10.2015 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 O, już falbanki się szyją .Cierpliwie czekamy,proszę się nie spieszyć,co by palców nie pokłuć Suknia skończona. Jutro powinnam mieć już gotową Króliczkę Flamenco, tylko w naszej pasmanterii czerwonej róży nie mogę nabyć. Jutro małż będzie w Wieliczce - może znajdzie. Do Krakowa się nie wybieramy, ale już kazałam Pierworodnej szukać w Gdyni czerwonej róży. Jeżeli znajdzie, to najpóźniej w czwartek wieczorem będę ją miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.10.2015 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 ... Redakcjo, czy w wiadomej sprawie wiadomo juz cos? Trace cierpliwosc... :/ Redakcjo. co z tym kontem dla Mmelisy? Trochę to już trwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 28.10.2015 02:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Redakcjo. co z tym kontem dla Mmelisy? Trochę to już trwa... Ja zrobiłam przekaz przez Wester Union, szybko i bez problemów pieniążki doszły:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.10.2015 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Zostałam poproszona przez Malke o przekazanie info. Fanty dla Starego i Jagody wysle na pewno tylko w troche pozniejszym terminie. Ma w tej chwili jakies zawirowania i o szczegolach nie chce pisac za bardzo na forum, przeprasza mocno i prosi o wyrozumiałosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts