kjuta 12.01.2016 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Witam, w wyniku zamieszania dopiero wczoraj dostałam do rąk własnych kartkę z życzeniami świątecznymi od Tomka i Majki, Tomek własnoręcznie napisał życzenia, czym ogromnie mnie wzruszył Tomku, Majko dziękuję! dużo zdrowia Kochani, radości i wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.01.2016 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Zmiana miejsca zamieszkania także i u mnie była powodem późnego dostarczenia życzeń od Tomka i Majki... Tomku, dzielny Woju, pięknie napisałeś własnoręcznie życzenia Cały czas trzymam kciuki za postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.02.2016 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Ponawiam sie o adres od Zochny, bo wciaz wisze jej nalewke a ta konczy sie robic, prawie doszła Zoooochnaaaaaa hop hop, dawa adres:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 16.11.2016 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 heloł ) czy my coś dla Tomka, Marymontu i innych ? buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.11.2016 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 no wlasnie, mam nowy dom i potrzebuje przyozdobic go swiatecznie bedzie Marymont? z ubieglych edycji mam wieniec, bombke i eko choinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2016 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Kochani, dla Marymontu już jest corocznie udeptane, że aukcje zaczynają się w okolicach Św. Mikołaja, więc będzie trzeba zaglądać po, w okolicach, 6.12. na pewno się zacznie. Dla Tomka Komtura tutaj jest piękna akcja Chefa Paula http://forum.muratordom.pl/showthread.php?328768-Grill-dla-Tomka W kolejce czekają Dziewczynki Mirka, we wątku Dziewczynek Mirek wspominał, że zbierają na kolejną operację, która ma być gdzieś w kwietniu, i na ten cel muszą uzbierać 20.000.zl. Czy coś z tym zrobimy do kwietnia? Jeśli tak, to proszę pisać we wątku Mirka Dziewczynek. Dawno na forum też nic nie było dla małego Frania, który wiadomo, też cały czas ma duże potrzeby.... We wątku Frania, też można od czasu do czasu pisać i wesprzeć chociaż słownie... Na pewno jeszcze nie jedną aukcję na forum uda się zrobić dla nich wszystkich, ja w to wierzę. A wiarę swoją na faktach opieram, a fakty są jakie są to każdy widzi..., bo Wy o nich pamiętacie... A więc, w grudniu mamy Marymont a dalej będziemy pilnować... i kibicować... :hug:Zaglądajcie tylko czasami do nich wszystkich, bo sam fakt, że ktoś pamięta dodaje człowiekowi siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.11.2016 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Wiem, że u Tomka mogę, więc wklejam. Kochani, nasz Franio ma aukcję świąteczne na Allegro. Są tam, między innymi prace naszych Forumowiczek, bardzo proszę zerknijcie, bo warto! Przepiękne poduszki Agduś, cudowne serwetki Parbabki, są też kartki i dużo innych rzeczy na prezenty..., wszystko rękodzieło, każdy drobiazg to małe dzieło sztuki. Święta idą, pomagajmy proszę! http://charytatywni.allegro.pl/listing?charityOrganizationPurposeId=139 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.12.2019 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2019 Witam, czy w tym roku są aukcje na Ognisko Marymont?, bo szperam i szperam i się doszpera nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 16.12.2019 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 (edytowane) Cześć!Aukcja po raz drugi odbywa się na konkurencyjnym forum. Kończy się 17.12.2019r. Tak że niewiele czasu zostało... https://forum.budujemydom.pl/topic/3...e-i-licytacja/ Edytowane 16 Grudnia 2019 przez bpis adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.12.2019 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 akurat bardzo załuje, ze sie z muratora przeniesli, tamci forumowicze mniej skorzy do licytacji a tu zawsze grało i buczało jak sie patrzy i kwoty jakby wyższe i licytujacych i fantow wiecej:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 16.12.2019 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 No fakt - mały ruch na licytacji, jakieś martwe tamto forum. To nie to, co kiedyś się działo na tym forum. Ale i na tym forum teraz jest nieciekawie. Pamiętam, gdy ludzie zgłaszali zaśmiecanie wątków, gdy ktoś umieścił link do licytacji...W ogóle ludzie zrobili się jakoś mniej skorzy do pomocy, szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.12.2019 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2019 no bo teraz generalnie trend roszczeniowy i brania a nie dawania. widac to w kazdym aspekcie zycia codziennego, to co sie dziwic. co sie dzieje z tym forum, nie wiem, cos przy zmianach poszlo nie tak, byc moze nie w te strone co powinno. przyznaje ze tez sie zawinelam i sporadycznie bywam w zaprzyjaznionych watkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 17.12.2019 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2019 Halo, halo!Ostatni dzień aukcji dla dzieciaków z Ogniska Marymont!!!Zapraszamy:yes:(Adres we wpisie powyżej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts