Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

w wyniku zamieszania dopiero wczoraj dostałam do rąk własnych kartkę z życzeniami świątecznymi od Tomka i Majki, Tomek własnoręcznie napisał życzenia, czym ogromnie mnie wzruszył :hug:

Tomku, Majko dziękuję!

dużo zdrowia Kochani, radości i wszystkiego dobrego!

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 4 weeks później...
  • 9 months później...

Kochani, dla Marymontu już jest corocznie udeptane, że aukcje zaczynają się w okolicach Św. Mikołaja, więc będzie trzeba zaglądać po, w okolicach, 6.12. na pewno się zacznie.

Dla Tomka Komtura tutaj jest piękna akcja Chefa Paula

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?328768-Grill-dla-Tomka

W kolejce czekają Dziewczynki Mirka, we wątku Dziewczynek Mirek wspominał, że zbierają na kolejną operację, która ma być gdzieś w kwietniu, i na ten cel muszą uzbierać 20.000.zl. Czy coś z tym zrobimy do kwietnia? Jeśli tak, to proszę pisać we wątku Mirka Dziewczynek.

Dawno na forum też nic nie było dla małego Frania, który wiadomo, też cały czas ma duże potrzeby.... We wątku Frania, też można od czasu do czasu pisać i wesprzeć chociaż słownie...

Na pewno jeszcze nie jedną aukcję na forum uda się zrobić dla nich wszystkich, ja w to wierzę. A wiarę swoją na faktach opieram, a fakty są jakie są to każdy widzi..., bo Wy o nich pamiętacie...

A więc, w grudniu mamy Marymont a dalej będziemy pilnować... i kibicować... :hug:Zaglądajcie tylko czasami do nich wszystkich, bo sam fakt, że ktoś pamięta dodaje człowiekowi siły. :wiggle:

• 2 weeks później...

Wiem, że u Tomka mogę, więc wklejam.

Kochani, nasz Franio ma aukcję świąteczne na Allegro. Są tam, między innymi prace naszych Forumowiczek, bardzo proszę zerknijcie, bo warto!

Przepiękne poduszki Agduś, cudowne serwetki Parbabki, są też kartki i dużo innych rzeczy na prezenty..., wszystko rękodzieło, każdy drobiazg to małe dzieło sztuki. Święta idą, pomagajmy proszę! :hug:

http://charytatywni.allegro.pl/listing?charityOrganizationPurposeId=139

• 3 years później...

No fakt - mały ruch na licytacji, jakieś martwe tamto forum. To nie to, co kiedyś się działo na tym forum.

Ale i na tym forum teraz jest nieciekawie. Pamiętam, gdy ludzie zgłaszali zaśmiecanie wątków, gdy ktoś umieścił link do licytacji...

W ogóle ludzie zrobili się jakoś mniej skorzy do pomocy, szkoda...

no bo teraz generalnie trend roszczeniowy i brania a nie dawania. widac to w kazdym aspekcie zycia codziennego, to co sie dziwic. co sie dzieje z tym forum, nie wiem, cos przy zmianach poszlo nie tak, byc moze nie w te strone co powinno. przyznaje ze tez sie zawinelam i sporadycznie bywam w zaprzyjaznionych watkach.