Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to ja się na oddział oddalę, co by zapas kroplówek sprawdzić

i dochtora na nogi postawić.

Bo sokiem z Weronki się opił i w nie dyspozycji jest aktualnie.

A wy tu sejfu pilnujcie, bo jak XRV na bezsenność cierpiący, to do 5000 tej nocy dobić może :rolleyes::bye:

Kochani, dziś dopiero widzę, że Nefer wczoraj spiesząc się na pociąg nie napisała pojemności tych butelek. Ta trzecia butelka to malutkie coś jest, ja nie wiem ile to pojemności może w tym być 250ml, bo nie wiem czy więcej.

Ta druga to chyba 0,5l, a ta pierwsza, to z 0,7l.

Ale jak Nefer wróci, to poprosimy o dokładniejsze dane.

Ja wiem, że tu nie o fanty chodzi a o to by pomagać, ale na wszelki wypadek jak Nef wróci, to dopiszemy, żeby było wiadomo.

Kochani, dziś dopiero widzę, że Nefer wczoraj spiesząc się na pociąg nie napisała pojemności tych butelek. Ta trzecia butelka to malutkie coś jest, ja nie wiem ile to pojemności może w tym być 250ml, bo nie wiem czy więcej.

Ta druga to chyba 0,5l, a ta pierwsza, to z 0,7l.

Ale jak Nefer wróci, to poprosimy o dokładniejsze dane.

Ja wiem, że tu nie o fanty chodzi a o to by pomagać, ale na wszelki wypadek jak Nef wróci, to dopiszemy, żeby było wiadomo.

Żelka, nie szkodzi ze mała pojemność, do herbatki na zimę wystarczy;)