aitec 07.10.2015 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Witam WszystkichPanowie mam pytanko - mianowicie mam szambo z kręgów i między 1 a 3 komorą jest dość duża różnica poziomów i chodzi mi oto jak wyrównać je aby dekle były na jednym poziomie bo bardzo utrudnia mi to koszeni trawy. Czy mogę na tą betonową płytę wierzchnią przykleić zaprawą rurę plastykową i na nią nałożyć dekiel czy ta rura nie wytrzyma wydzielin ? Lub jak wy rozwiązaliście może podobny problem.Pozdrawiam Aitec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DziadekT 09.10.2015 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Jak u nas robili niedawno kanalizację, używali miejscami pierścieni żelbetowych o samej takiej średnicy i grubości ścianki jak duże kręgi, ale o małej wysokości, coś koło 10 cm. Wyglądało to na typowy produkt dostępny na rynku. Może to jest rozwiązanie dla Ciebie? Podobnie dobra powinna być "rura falista" (nie wiem jak się to fachowo nazywa) z PCV, której używa się do większych przepustów i do studzienek, a którą można przyciąć na wymiar. O ile średnice się zgadzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts