mały biały domek 14.03.2016 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Dzwonili ze sklepu, że "przepraszają, ale nastąpiła pomyłka i nie mają nawet w produkcji płytek Domino Oak Beige", które zamówiłam na podłogę do łazienki. Są tylko oak white lub oak brown, zupełnie nie takie odcienie są ewentualnie oak beige większy format, cena prawie dwa razy taka Po południu jadę zobaczyć "na żywo", jak wyglądają inne odcienie, innych firm mi się nie podobają, bo albo kolor ładny, a struktura gładka, albo struktura ładna, a kolor nie ten... Za to IN PLUS - dzwonił monter z energetyki, dziś zakłada licznik, mam nadzieję, że po południu będziemy świętować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 14.03.2016 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Ładne są Ewciu, też mi się podobają, ale cena już nie Dużą masz łazienkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 14.03.2016 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 MAMY PRĄD Płytki zamówione inne na podłogę do łazienki, ta sama firma i struktura, trochę inny kolor, mają być po weekendzie na miejscu. Domino walnut brown: http://zmniejszacz.pl/zdjecie/393/4613242_1099_walnut-brown-STR-148x598-460x460.jpg I zamówiliśmy drzwi Polskone Astor, ościeżnica prosta, z koroną od strony korytarza pełne, malowane, do łazienki z szybką i tulejami oraz do wiatrołapu przeszklone : http://zmniejszacz.pl/zdjecie/393/4613265_polskoneastor.jpg http://zmniejszacz.pl/zdjecie/393/4613267_polskoneastor1m.jpg http://zmniejszacz.pl/zdjecie/393/4613266_astor_6s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 14.03.2016 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Gratuluję prądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 14.03.2016 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 15.03.2016 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Gratuluję "oświecenia " Bardzo ładne te płytki, ale te nerwy jak się człowiek nastawi na coś innego to już nie są takie ładne ... Co do wyborów ...okap ,czy wanna marzeń ...będą zawsze. No chyba, że się wygra w totolotka czego Ci życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 15.03.2016 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Świetnie, że już prąd macie A w jakiej cenie są te drzwi? Bardzo ładne, u siebie widziałabym podobne. Długo musicie na nie czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga111719511846 15.03.2016 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Mały biały domku przeczytałam, że drzwi do łazienki są z tulejami. Moim zdaniem dużo korzystniej wygląda delikatne podcięcie w drzwiach. Te dziury nie są ładne:no: Wiem, że to szczegół ale czasem to właśnie on przyciąga uwagę i wzrok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 15.03.2016 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 (edytowane) Dana jak wygram podzielę sie z Tobą Asiu drzwi: za pełne skrzydło netto 325 zł, z malutką szybką 431, ze szprosami 522, są jeszcze całe oszklone za 579 zł netto. Do tego korona z jednej strony 115 zł netto i ościeżnica 296 zł netto( była do wyboru o 200 zł droższa z frezem, ale już musiałam odpuścić, z prostą też ładnie). Czas oczekiwania około 4-6 tygodni, to zależy od sezonu i natężenia zamówień. Drzwi są malowane i lakierowane, więc swoje muszą odczekać, przeschnąć. Trzeba jeszcze doliczyć vat i tu już w zależności, czy kupujesz drzwi w jednym miejscu i zamawiasz od nich montaż ( wówczas masz vat 8 %), jeśli kupujesz bez montażu ( tzn. masz innego montera lub sama próbujesz montować) płacisz vat 23 %. Aguś szczerze Ci powiem, że odruchowo też chciałam podcięte, ale koleżanka, która się zajmuje sprzedażą drzwi odradziła, mówi, że może być widać pod kątem płytki, po za tym blisko drzwi mam prysznic z odpływem liniowym, a zaraz za drzwiami - w korytarzu - będzie podłoga drewniana, więc trochę bym się obawiała o wilgoć z podcięciem. Domyślam się, że wygląd drzwi z podcięciem jest o wiele bardziej subtelny, ale pocieszam się, że korytarz jest wąski, drzwi nie są widoczne z daleka na wprost z jakiegoś newralgicznego punktu, więc koniec końców zostawiam tuleje. W innym przypadku wybrałabym podcięcie Edytowane 15 Marca 2016 przez mały biały domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 15.03.2016 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 dzięki wielkie! Tak szczegółowo wszystko opisałaś, zaraz sobie to do pliku przekopiuję. Patrzyłam, czy w mojej okolicy gdzieś mogę te drzwi kupić i okazuje się, że jest sporo punktów, więc tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 15.03.2016 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Proszę i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 15.03.2016 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Dana jak wygram podzielę sie z Tobą I vice versa Zapomniałam napisać o drzwiach ,piękny model mnie się podoba Polskone Fiord ,myślałam o takim modelu ,ale drewnianych .Różnica w cenie dość znaczna na korzyść Polskone i co tu robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 15.03.2016 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 Dana śliczne są też Fiordy:D ech ta kasa, jak zwykle. Jakbym miała więcej - wszystko robiłabym z naturalnych materiałów, niestety w takim przypadku z naturalnych materiałów, to mogę na bezludnej wyspie sobie sklecić chatkę, jak Robinson Crusoe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 15.03.2016 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2016 (edytowane) Mojemu M nie dawały ściany spokoju i ... jednak będą gładzie... Koniec marca- początek kwietnia wchodzi ekipa, położą też płytki na ścianie w kuchni, w przedsionku, przed kominkiem oraz w łazience + wylewka pod odpływ liniowy, zabudowa geberitu. Jednym słowem po ich pracy ( mam nadzieję i takie jest założenie) - wchodzimy sami już pomalować i będziemy myśleć o przeprowadzce Marzy nam się czerwiec:lol2: Dziś elektryk montował wewnątrz skrzynkę "świecił" już nasz własny, osobisty prąd. W sobotę napełniamy instalację i uruchamiamy piec, aż się boję. Jutro kupujemy WUNGIEL Jest nadzieja, już bliżej, niż dalej. I pąki się pojawiły na moim/ nie moim ( bo w granicy działki od frontu) czarnym bzie, wiosna idzie, będzie dobrze MUSI :lol2: Edytowane 15 Marca 2016 przez mały biały domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 16.03.2016 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 o nie, ostatni bastion bez gładzi poległ! zostaliśmy sami na placu boju hihi ja też planuję przeprowadzkę na czerwiec, a jestesmy daleko w lesie za Wami, wiec chyba jednak jestem nastawiona zbyt optymistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 16.03.2016 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Mały Domku dacie radę, jak się zepniecie i Wy do czerwca Będziemy razem świętować przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molikk 16.03.2016 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Dziś elektryk montował wewnątrz skrzynkę "świecił" już nasz własny, osobisty prąd. To wcześniej nie mieliście skrzynki zrobionej (wcześniej, tzn przed podłączeniem prądu przez zakład energetyczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 17.03.2016 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Były "kable w ścianie", bez skrzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 17.03.2016 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Mały Domku dacie radę, jak się zepniecie i Wy do czerwca Będziemy razem świętować przeprowadzkę oj będziemy! co to za okap jakis wypaśny? nie chwaliłaś się chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 17.03.2016 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 (edytowane) . Edytowane 23 Marca 2016 przez mały biały domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts