mazi07 07.10.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Waszym zdaniem łatwo połączyć studia i pracę?? Wiadomo pracodawca szuka ludzi z doświadczeniem i z wyższym wykształceniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2015 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Przy dobrej organizacji, można połączyć studia, pracę, budowę domu i wychowywanie dziecka w wieku wczesnoprzedszkolnym Łatwo nie było, ale kto powiedział,że musi być łatwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 08.10.2015 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Waszym zdaniem łatwo połączyć studia i pracę?? Wszystko zależy jakie studia (kierunek), który rok i jaka praca. Są kierunki studiów gdzie trzeba zakuwać i nie ma na nic czasu, są też bardziej "lajtowe". Ja np. pracowałem na 4 i 5 roku - wcześniej nie za bardzo miałbym czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluss 09.10.2015 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 Nie wiem jak z budowlanką, bo ja to tylko z potrzeb urządzania własnego mieszkania, ale na kierunku ekonomicznym, który studiowałem na uczeni zachęcającej do godzenia nauki z pracą (wyższa szkoła bankowa jak coś) to udawało się przy odpowiedniej organizacji czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciekm1719512682 12.10.2015 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Od kierunku i od osoby, mój brat pracował a w weekendy chodził na zajęcia na WSB studiował informatykę, ja bym np nie dał tak rady za duże tempo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poziomph 13.10.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Jeśli studia zaoczne, to bez problemu można to wszystko pogodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wika23 20.10.2015 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Wszystko zależy od studiów i od pracy. Ja zdecydowałam się na założenie działalności gospodarczej będąc na 2 roku studiów. Miałam własny sklep z koszulkami. A studiowałam grafikę, więc tworzyłam obrazy, które można było umieścić na koszulkach, później zamawiałam towar w http://selino.pl, to taki portal, na którym można założyć sklep internetowy i zamawiać od nich koszulki z własnym nadrukiem. Generalnie bardzo łatwo było mi połączyć tę pracę ze studiami, wiadomo, że sklep internetowy nie wymaga wielkiego wysiłku, więc u mnie wszystko fajnie grało.Domyślam się jednak, że jeśli musiałabym pracować jak większość osób w jakimś barze czy sklepie nie byłoby już tak pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mac32 12.11.2015 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Nie jest łatwo ale da się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka_brnt 17.11.2015 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 No nie jest to łatwe zadanie ale owszem da sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian88 20.11.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 da się, jestem zywym dowodem na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj3232 07.12.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2015 Na pewno jest to wykonalne. Studia zaoczne i praca - masa ludzi tak robi. Z dziennymi może być trudniej połączyć pracę, ale też słyszałem, że dają radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberto26 17.12.2015 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Wiele zalezy od kierunku, bo czasami wykładowcy potrafią robić spore problemy - uważają, że jak ktoś studiuje to nie powinien pracować, a jak chce pracować to niech rezygnuje ze studiów... Wszystko da się zorganizować, ale trzeba też trafić na odpowiednich ludzi. No i jeszcze pracodawcy wymagają ogromnej dyspozycyjności a studiując dziennie mogą być z tym problemy. Ale tak jak pisaliście wcześniej - odpowiednia organizacja dnia i współpraca, a jakoś da sie to ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleks. 17.12.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Przy dobrej organizacji, można połączyć studia, pracę, budowę domu i wychowywanie dziecka w wieku wczesnoprzedszkolnym Łatwo nie było, ale kto powiedział,że musi być łatwo ? Jak się nie ma wyjścia to musi się dać jeśli rzeczywioście się udało to gratuluję... Chyba dużo zależy po prostu od człowieka, od charakteru, osobowości, i tego, czy zwyczajnie się chce...bo niektórym się nie chce i wtedy z czegoś rezygnują...przeważnie z dalszej edukacji. Wszystko zależy od nas samych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 17.12.2015 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 całkiem łatwo od 3-4 roku, wczesniej jest trudno. Przynajmniej na polibudzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
broda11 07.01.2016 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Da się połączyć, ale to zależy jaka praca. Ja na 1 roku łączyłam pracę i studia - po prostu trzeba dobrze ze stanowiskiem trafić, u mnie w pracy prawie sami studenci, część ma studia zaoczne więc pracują na rano, a reszta dzienna popołudnia, a czasem się zamieniamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centaur42 11.01.2016 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Zależy od studiów - nie żartujmy, że na medycynie da się połączyć pracę i naukę. Ale już na takiej ekonomii czy filologii - jak najbardziej się da. Wszystko też zależy od uczelni i od tego czy chcesz brać indywidualną organizacje zajęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
broda11 16.01.2016 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2016 nie jest trudno. Jeśli chodzisz na dzienne możesz w nocy pracować np w kinie lub pubie. Ja na weekendy chodzę opiekować się dziećmi w ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centaur42 21.01.2016 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Teraz coraz więcej pracodawców chce młode osoby. A najlepiej uczące się bo mają mniejsze opłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andek12 25.01.2016 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Wszystko zależy od tego co studiujesz? Ile czasu możesz poświęcić na naukę, a ile na pracę? Studia dzienne w połączeniu z pracą w weekendy przeważnie nie idą w parze. Człowiek nie ma na nic czasu, ilość spożytych kaw dziennie przekracza wszelkie pojęcie. Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem są studia zaoczne, wtedy jest dość dużo czasu aby zarobić trochę grosza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mortadela 28.01.2016 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Ja zacząłem pracę na 4 roku studiów i nie żałuje. Oczywiscie w tym czasie przeszedłem z dziennych na zaoczne ale po skonczeniu studiów mam fajną pracę i prawie 2 lata doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts