DannyK 01.02.2016 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Przy studiach zaocznych z całą pewnością się da, przy dziennych przeważnie też, ale to zależy od kierunku, u mnie na studiach większość ludzi pracowała czy dorabiała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mac32 16.02.2016 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Wszystko zależy od tego jaką mamy prace i jakie studia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Henryczewski 17.02.2016 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Ciężko pogodzić studiowanie z pracą. Jednak dla chcącego nic trudnego. Sam pracowałem na ostatnim roku studiów. Da się to pogodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alishia 22.02.2016 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 wszystko można ze sobą pogodzić. To zależy od samoorganizacji. Wielu ludzi studiuje i pracuje jednocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kor45 03.03.2016 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 wszystko zależy od organizacji czasu, zajęć, charakteru ewentualnej pracy... ale moim zdaniem wszystko da się pogodzić, trzeba tylko chcieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanthi 03.03.2016 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 mozna to wszystko połączyc : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pianistka88 04.03.2016 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Moim zdaniem nie wszystko da się połączyć. Szczególnie jak plany zajęć studentów dziennych są pocięte. A nierzadko są tak, że żaden pracodawca nie jest chętny przyjąć kogoś, kto ma czas w kratkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andek12 04.03.2016 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Ja studiowałem i pracowałem weekendami, jest mało czasu na zabawę, lecz nie każdego rodzica stać, żeby posłać dziecko na studia do wielkiego miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BobBudowniczy26 07.03.2016 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Ja studiowałem i pracowałem. Choć nie oceniam negatywnie tych, którzy nie pracują podczas studiów. Gdyby było mnie na to stać, też bym pewnie wtedy nie pracował, a skupił się na nauce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dukeny 09.03.2016 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Bardzo zdrowe podejście. Ja sobie dorabiam na studiach, ale jakoś nie patrzę z wyższością na tych, co nie muszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marecki60 09.03.2016 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Pamiętam jak sam dorabiałem na inwentaryzacjach, w przeróżnych sklepach. Nie było z tego dużo lecz zawsze starczyło na jakieś imprezki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 15.04.2016 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 To chyba zależy od odpowiedniej organizacji czasu. Jak studiowałam, to w prawdzie nie pracowałam, ale miałam staż przez trzy miesiące. Studiowałam dziennie i wyglądało to tak, że szłam rano do pracy, a potem od razu na uczelnie. Plan zajęć na szczęście mi sprzyjał, często miałam całe dni wolne na uczelni i wtedy siedziałam normalnie w pracy. Wśród mich znajomych na dziennych studiach też wiele osób pracowało i uczyło się jednocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinna 15.04.2016 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Łatwo nie ale da się to zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salamandraplamista 30.06.2016 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 dokładnie, łatwo nie jest, ale nie jest to niemożliwe, trzeba mieć motywację i silną wolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olopw 13.12.2016 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 Dzienne studia i praca. Teoretycznie się da, praktycznie też. Jak dzisiaj pamiętam jak sypiałem w tramwaju na siedząco po 30min w trakcie dojazdu na uczelnie bo nagle okazywało się że zaczyna brakować czasu na sen. Momentami nie było łatwo. Wszystko też zależy jakie studia i jaka praca, w jakim wymiarze czasowym itp. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamkam 16.12.2016 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Da się pogodzić przecież po to są studia zaoczne ;P a z dziennymi? Też się da, ale to trzeba lepszej organizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MILA32 28.12.2016 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Przy elastycznym grafiku jest to możliwe. Ja i wielu moich znajomych pracowało w trakcie studiów, chociaż większość tak od 3go roku. W sumie tak, jak już inni pisali - zależy jakie studia i jaka praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eusz1 18.01.2017 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Ja pracowałem prawie przez cały okres gdy studiowałem, nie było łatwo, ze studiami jest tak że nie zawsze trzeba chodzić na zajęcia i nikt Ci głowy nie urwie. Teraz pracuje w dwóch różnych firmach na raz i to jest dopiero zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PannaAnna1 18.01.2017 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Mi było ciężko, ale dzięki organizacji i planowaniu prawie wszystkiego nie oszalałam. Zawsze miałam wszystko pod kontrolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaboberr 06.02.2017 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Zależy jakie studia, ja na 3 roku pracowałam i studiowałam dziennie na ekonomii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts