martynaly1991 25.02.2017 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Jasne , praca i studia to wcale nic trudnego . Wiele studentów tak robi , żeby wgl móc się utrzymać na studiach . Sama pracowałam podczas studiów i nie było jakoś ciężko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaziX99 06.08.2017 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Wszystko sie da jakos pogodzic Mozna zawsze pracowac przez internet to juz wgl jest wygodna opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 07.08.2017 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Da się to pogodzić, jak studiowałam to wiele moich koleżanek i kolegów pracowało i to w trakcie studiów dziennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacha797 14.08.2017 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Da się. Zawsze można rozważyć opcję pracy dorywczej, jak ilość zajęć i egzaminów nie pozwala na pełny etat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobek81 24.08.2017 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Wszystko da się ze sobą połączyć, trzeba tylko chcieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mecenas41 31.08.2017 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Zależy też jakie studia, ale nie ma rzeczy niemożliwych. Niektóre studia wymagają jednak dużo pracy własnej poza zajęciami, więc kiedy tu pracować? Nocami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba_Leszczyński 01.09.2017 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2017 Z jednej strony studia MBA to z pewnością wyzwanie związane z dużą ilością pracy i nauki, któremu trzeba sprostać. Jednak z drugiej strony to również pewne korzyści. O wymaganiach i korzyściach programów MBA można dowiedzieć się z wywiadów udzielanych przez absolwentów, które zostały zamieszczone na stronie: https://www.mbaportal.pl/pl-PL/interview/wywiady/category/absolwenci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alishia 05.09.2017 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2017 wszystko można ze sobą pogodzić jeśli sie tylko chce. JA studiowałam dziennie i pracowałam i ani w jednym ani w drugim miejscu, nie miałam żadnych zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nie_zapominajka 12.09.2017 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2017 Może coś w tym jest, kierunek studiów też może mieć znacznie. Ale miałam nawet jedną znajomą, co robiła dwa kierunki, miała dziecko i jeszcze pracowała gdzieś. Do dziś zastanawiam się jak ona dawała radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobek81 25.09.2017 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Znam studentów medycyny, którzy mieli czas na dorabianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominik_kubera 24.10.2017 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Nie jest lekko zwłaszcza jak się ma dzieci ale jak to już mówią: dla chcącego nic trudnego. Dużo ludzi w ten sposób studiuje ponieważ pieniądze się same nie zarobią a żyć jakość trzeba. Niestety sytuacja ekonomiczna w tym kraju jest taka a nie inna i nie wszystkich rodziców stać na to by opłacić studia swoim dzieciom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hamstergong 06.11.2017 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Wszystko się uda jeśli tylko będziesz się o to starał. Warto mieć bogate doświadczenie kończąc studia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts