chirac 08.10.2015 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Witam,W domu mam puszczona wode do calej instalacji. Jestem jeszcze tydzień zagranicą i nie mogę grzać. Czy przymrozki w nocy jakie są teraz -1 lub -2 mogą spowodować pękanie rur. Dom mam caly ocieplony 15 cm styropianu i 18 cm wełny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 08.10.2015 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Możesz spać spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chirac 08.10.2015 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Do jakiej temperatury albo poru roku mogę spać spokojnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 08.10.2015 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Do jakiej temperatury albo poru roku mogę spać spokojnie ? Zanim pękną rury pojawi się w domu wilgoć i szlak trafi gipsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts