PanMajster 08.10.2015 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Witam! Mam taki mały problem na działce mam sufit z osb który jest raz, że paskudny, a dwa, że strasznie koślawy. Płyty osb są obniżone na belkach dachu. Chciałbym ten suift troszkę obniżyć, myślałem o stelarzu stalowym i karton gipsie. Pomieszczenie ma powierzchnie 4.2x3.9m. Tylko teraz pytanie czy jak się podczepię w te same miejsca stelarzem gdzie są podczepione płyty osb nie z powoduje zbyt dużego obciążenia dla stelarzu dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SO-JER 08.10.2015 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 To odkręć te płyty osb i podwieś sufit bezpośrednio do belek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jnow1 10.10.2015 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 (edytowane) Jak płyta osb jest solidnie zamocowana,to przykręcaj nowy sufit na wieszakach ES do płyty...tylko z cieńszej płyty G-K 9,5mm Edytowane 10 Października 2015 przez jnow1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts