Szymo 08.10.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Witam. Planuję ocieplić ściany frontowe styropianem 5, na to siatka i płyty g/k. Co muszę zakupić do takiej zabawy i jakie będą ewentualne koszta za same produkty? Powierzchnia ok 20m2. jestem zielony w tym temacie, także proszę o wyrozumiałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkdarkman 08.10.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Nie robi się ociepleń ścian wewnątrz budynku.Będzie Ci się skraplać woda pod dociepleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymo 08.10.2015 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 To nie mój pomysł. Właściciel mieszkania tak sobie zażyczył, zewnętrzne nie wchodzi w grę.. Niestety Pytałem co kupić i jakie to będą koszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkdarkman 08.10.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Gdyby właściciel mieszkania życzył sobie wyburzenia ścian nośnych, to też byś się zastanawiał co kupić i jakie to będą koszta?Po zimie na płytach g-k zacznie rosnąć szare futerko.Pomijam już fakt, że nawet niepalny samogasnący styropian pali się znakomicie, jeśli dostarcza mu się ciepła i tlenu. Można ewentualnie próbować z folią taką jak przy dociepleniu dachu, ale i tak marnie to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeusrulez 08.10.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Chcesz to zrobić dobrze ?Poczytaj o tynkach perlitowych. Ze styropianem może wyjdzie, może nie . . . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymo 08.10.2015 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Bez zbędnych komentarzy proszę. Właściciel nie wyraża zgody na zewnętrzne, a ja nie mam zamiaru marznąć w zimę, bo szybko ciepło ucieka. Zrobie wewnętrznie, wedle życzenia. On tej decyzji potem będzie żałował, nie ja, ponieważ od marca idę na swoje. Odpowie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkdarkman 08.10.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Cenniki są na stronie marketów budowlanych, co jest potrzebne sam sobie napisałeś.Czego jeszcze oczekujesz? Że ktoś krok po kroku napisze jak się niszczy mieszkanie zarabiając przy okazji astmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts