Redakcja 08.10.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 (edytowane) Opowieść Tomka1950 i Majki, o tym jak realizowali marzenie o własnym domu, jak los utrudnił im wszystko i o tym... czy było warto?GORĄCO ZAPRASZAMY DO DYSKUSJI! Zobacz inne filmy murator.tv - Telewizji Budowlanej Muratora- to telewizja poradnikowa o Was i dla Was Edytowane 10 Października 2016 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wera.1989 20.01.2016 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 teraz najgorsze są kredyty, masz dom, a i tak nie jest twój dopóki nie spłacisz pozyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aśkaś1719514231 02.02.2016 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 A ja właśnie zastanawiam się czy nie lepiej zacząć grać w gry losowe... Zrobię wszystko, żeby uniknąć wpychania się w kredyty. Póki co jestem na etapie planowania, wybierania i dyskutowania wszystkiego z moją drugą połówką, Boję się co będzie jak dojdziemy do etapu realizacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzemien 09.10.2016 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Pozwoje się spytac, co takiego jest złego i strasznego w kredytach ? Kredyty hipoteczne sa genialne jako narzedzie finansowe. Nawet jakbym mial gotówkę na budowę domu to zrobiłbym go na kredyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukasDoUrden 10.10.2016 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Prawda, mówi się że kredyt hipoteczny to jeszcze jedyny kredyt jaki można zaciągnąć. Zresztą często to jedyna opcja aby wybudować się w jakimś rozsądnym czasie. Czy można gdzieś jeszcze obejrzeć film z pierwszego posta? Niestety link jest chyba nieaktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 10.10.2016 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Już działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts