Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Opowieść Tomka1950 i Majki, o tym jak realizowali marzenie o własnym domu, jak los utrudnił im wszystko i o tym... czy było warto?

GORĄCO ZAPRASZAMY DO DYSKUSJI!

Zobacz inne filmy murator.tv - Telewizji Budowlanej Muratora- to telewizja poradnikowa o Was i dla Was

Edytowane przez Redakcja
https://forum.murator.pl/topic/204745-hit-klub-dyskusyjny-forum-jaka-jest-cena-marze%C5%84-o-w%C5%82asnym-domu/

• 3 months później...
  • 2 weeks później...
A ja właśnie zastanawiam się czy nie lepiej zacząć grać w gry losowe... Zrobię wszystko, żeby uniknąć wpychania się w kredyty. Póki co jestem na etapie planowania, wybierania i dyskutowania wszystkiego z moją drugą połówką, Boję się co będzie jak dojdziemy do etapu realizacji... :stirthepot:
  • 8 months później...
Pozwoje się spytac, co takiego jest złego i strasznego w kredytach ? Kredyty hipoteczne sa genialne jako narzedzie finansowe. Nawet jakbym mial gotówkę na budowę domu to zrobiłbym go na kredyt.

Prawda, mówi się że kredyt hipoteczny to jeszcze jedyny kredyt jaki można zaciągnąć. Zresztą często to jedyna opcja aby wybudować się w jakimś rozsądnym czasie.

Czy można gdzieś jeszcze obejrzeć film z pierwszego posta? Niestety link jest chyba nieaktualny.