kemot_p 09.10.2015 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2015 W tym roku planujemy urlop narciarski spędzić w Beskidzie Śląskim. Pytanie więc do miłośników "białego szaleństwa" - jaki ośrodek polecacie? Nadmienię tylko, że miałem okazję jeździć w Soszowie i Nowej Osadzie w Wiśle oraz Złotym Groniu w Istebnej. Znacie/polecacie jeszcze jakieś inne sprawdzone miejsca?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konking 31.10.2015 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Większość moich znajomych jak decydują się na wypad narciarski to wybierają zagraniczne kurorty. Nie myślałeś też o tym by jednak wybrać się za granicę? Turcja taki jeszcze mało popularny kierunek jeśli chodzi o narty ale tak tam też można poszusować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 01.11.2015 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2015 W tym roku planujemy urlop narciarski spędzić w Beskidzie Śląskim. Pytanie więc do miłośników "białego szaleństwa" - jaki ośrodek polecacie? Nadmienię tylko, że miałem okazję jeździć w Soszowie i Nowej Osadzie w Wiśle oraz Złotym Groniu w Istebnej. Znacie/polecacie jeszcze jakieś inne sprawdzone miejsca? Pozdrawiam. Nigdzie. Bo wszędzie tam pełno mieszkańców woj. śląskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 02.11.2015 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 (edytowane) Większość moich znajomych jak decydują się na wypad narciarski to wybierają zagraniczne kurorty. Nie myślałeś też o tym by jednak wybrać się za granicę?. Myślałem, ale nie w tym roku. Jedziemy z dziećmi - 4,5 latek będzie się uczył, drugie dziecko malutkie więc będziemy z żoną jeździć na zmianę. Czytałem jeszcze o ośrodkach w Cieńkowie i Poniwcu - wszystkie z promieniu 10 km od centrum Wisły. Jak ktoś, coś o tych ośrodkach może powiedzieć z własnego doświadczenia to z góry dziękuję. Edytowane 3 Listopada 2016 przez kemot_p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 02.11.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Brenna Leśnica; nie wiem jakie warunki na stoku ( chyba Świniorka), ale tuż obok wyciągu znajduje się ośrodek noclegowy z basenem i małym spa, do centrum Brennej rzut beretem, do Wisły i Ustronia również - znajdują się po drugiej stronie pasma górskiego . Bardzo lubię Brenną, bo trochę mniej tłoczno niż w Wiśle. Ale to prawda - wszędzie pełno nas, ślązaków szczególnie "jednodniowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 09.11.2015 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Ale to prawda - wszędzie pełno nas, ślązaków szczególnie "jednodniowych" Lubię ten klimat Wisły i Ustronia, nawet bardziej niż Podhale. Jeśli chodzi o Brennę to nie byłem tam jeszcze - ten ośrodek o którym wspominasz to jak rozumiem Dolina Leśnicy (http://www.dolinalesnicy.pl/)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 03.11.2016 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Odgrzebuje wątek... Namiary na fajne noclegi w Wiśle lub okolicach, druga połowa lutego, początek marca, poszukiwane. Najchętniej jakaś chata góralska, albo coś w tym stylu Ktoś, coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beskidziak 03.11.2016 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Zobacz Czarny Groń (Praciaki) , to nie Śląski ale blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemot_p 03.11.2016 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2016 Dzięki za namiary, ale właśnie wolałbym coś w Wiśle lub bliskiej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gips 21.09.2017 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2017 (edytowane) ...Nadmienię tylko, że miałem okazję jeździć w Soszowie i Nowej Osadzie w Wiśle oraz Złotym Groniu w Istebnej. Znacie/polecacie jeszcze jakieś inne sprawdzone miejsca? Pozdrawiam. Będę w niedalekiej przyszłości w Istebnej na szkoleniu firmowym [reklamal] sprawdzę jak przygotowują się w regionie do sezonu, jak naturalnie czas pozwoli Edytowane 21 Września 2017 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolorowyptak 30.11.2017 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 No właśnie - gdzie najlepiej, żeby nie było za dużo ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts