marti_gda 10.10.2015 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Witajcie, mam łazienkę z szarymi kafelkami i czerwonymi wykończeniami, jak na zdjęciach. Jakie dobrać dodatki aby było tak bardziej designersko, elegancko ? Co można tu jeszcze poprawić? Jakie najlepiej kolory dywaników, szczotki do wc, dozowników mydła...? jakie można tam dodać jeszcze fajne dodatki? z góry dziękuję, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 10.10.2015 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Moim zdaniem tylko białe lub chromowane,a dodatków jak najmniej bo i tak dużo się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marti_gda 10.10.2015 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 a nie lepiej czerwone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DannyK 11.10.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Czerwone raczej nie, wydaje mi się, że byłoby za dużo tej czerwieni, chromowane chyba najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberto26 17.12.2015 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Dodatki tez wydaje mi się, ze najlepiej białe, albo bardzo delikatnie kremowe, np dywaniki. A wszystkie akcesoria srebrne/chromowane, żeby przełamać biel Czerwone możesz dać ręczniki, będą się ładnie komponować, a nie przeważą całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miln_76 17.12.2015 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Szary to jest dość wdzięczny kolor, bo w zasadzie każdy inny do niego pasuje. Więc jeśli Ci się znudzi ten czerwony dodatek, możesz go spokojnie wymienić na każdy inny. Czerwień jest mocna, lepiej nie dokładaj kolejnych kolorów z tych dominujących, bo będzie przesyt, albo wręcz oczopląs. Skup się na czerwonych i szarych dodatkach. Ewentualnie jakiś ciemny brąz. Dobrze byłoby, żeby w takiej tonacji mieć nawet ręczniki. Ja mam łazienkę w kolorach niebieski i pomarańczowy, nie kombinuję z innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gonus 18.12.2015 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Jeśli chodzi o jakikolwiek wystrój wnętrz, to pamiętaj zawsze, że jest to kwestia indywidualna. Jednemu się podoba to, innemu tamto... Mi na przykład podoba się to zestawienie kolorów, ale zamiast dodatków białych, postawiłbym na czarne. I piszę to bez przekory, serio:-) Ewentualnie czerwone, ale z umiarem, bo faktycznie, jak to ktoś napisał, i tak dużo się dzieje... Może jeszcze jakiś czarny lub czerwony włochacz na podłogę i styka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erko43 20.12.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Ja bym połączył szarość z białym w małych łazienkach powinno się sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts