tomek6401 10.10.2015 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Witam. Czy mógłby ktoś z was dokładnie mi napisać w jaki sposób mogę wymienić w grzejniku zawór na głowice termostatyczną tzn.nie wiem jak się do tego zabrać, co dokupić i jak ja później zamontować , w jakiej kolejności i jakie zawory i jaką głowicę kupić . Wrzucam dwa zdjęcia. Pozdrawiam i z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek6401 13.10.2015 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Jestem bardzo rozczarowany, tylu fachowców na forum i nikt nie udzieli mi odpowiedzi , jak zamontować taki zawór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gersik 14.10.2015 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2015 Bo tu nie ma się nad czym zastanawiać. Kupić zawór grzejnikowy kątowy z termostatem, wypuścić wodę z instalacji i wymienić zawór. Cóż można więcej napisać. robota prosta jak drut. Jak nie masz smykałki do majsterkowania to wezwij hydraulika. Przecież sama wymiana zaworu nie będzie kosztować majątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 18.10.2015 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 A po co wypuszczać wodę z instalacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gersik 18.10.2015 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 A po co wypuszczać wodę z instalacji ? Najlepiej zrobić to pod ciśnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamihi 18.10.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2015 Dobre:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts