Bruciu 10.10.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Witam,Tak jak w temacie czy miał ktoś styczność z takimi oknami lub firmą oknopol? Firm na rynku jest sporo, i ciężko się na coś zdecydować. Oferta firmy oknopol jest na razie najbardziej atrakcyjna, tylko czy to solidna firma? Dla przykładu dostałem ofertę na okno balkonowe o wymiarach 96x220cm w pakiecie 3 szybowym(szyba 0,6) i dodatkowo z ramką chromatech, która obniża współczynnik Uw całego okna do 0,84w/m2. Jest to jak dla mnie dobry wynik, a cena 837zł netto + 8% vat (usługa z montażem) za okno z obustronnym kolorem. Proszę o poradę czy uważacie że jest to dobra oferta? Jeśli nie to gdzie mogę szukać, czegoś lepszego. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 10.10.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2015 Witam Odrobinę firmę znam, wiele lat na rynku, ładnie wszystko mają poukładane a jeżeli trafisz jeszcze do Pana Grzegorza z Niepołomic to ... tylko mogę polecić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bruciu 16.10.2015 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Dzięki, mam nadzieję że się nie zawiodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 16.10.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Witam Powołaj się na mnie zostaniesz "dopieszczony" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bekrzy 21.12.2015 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Witam.Bruciu, zamówiłeś może już te okna? Zdecydowałeś się na Kömmerling 76MD?Pytam, bo my już się prawie na nie zdecydowaliśmy + stalowa ciepła ramka, ale montaż dopiero koło marca 2016. Może wiesz już coś więcej na ich temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 21.12.2015 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Witam ... stalowa ciepła ramka... Doprecyzuj ten element - bo albo Sam "coś" pomieszałeś albo "ktoś" Ci namieszał, ciepła ramka nie będzie stalowa. No chyba, że się pozmieniało i nie jestem na bieżąco Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom_bombadil 08.05.2017 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Czy okna zostały zainstalowane? Jak się spisują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rodzinanaswoim 16.10.2018 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2018 (edytowane) Podbijam temat.. może ktoś użytkuje już te okna i mógłby się podzielić opinią. Stoimy włąsnie przed wyborem okien do domu i Okno-pol kusi Edytowane 16 Października 2018 przez rodzinanaswoim blad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teres1719510421 23.10.2018 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Mamy na profilu Koemmerling-88, montaż (bardzo ważna rzecz, niezależna od producenta okien) wypadł tak średnio. Serwis firmowy super, wszystko poprawione, 2 szyby wymienione. Ja polecam, z zastrzeżeniem, że bardzo ważny jest dobry montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 24.10.2018 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Mamy na profilu Koemmerling-88, montaż (bardzo ważna rzecz, niezależna od producenta okien) wypadł tak średnio. Serwis firmowy super, wszystko poprawione, 2 szyby wymienione. Ja polecam, z zastrzeżeniem, że bardzo ważny jest dobry montaż. Jak długo masz te okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teres1719510421 25.10.2018 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2018 Jak długo masz te okna? Na razie krótko, od wakacji. Budowa w trakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia55 11.02.2021 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2021 Mamy na profilu Koemmerling-88, montaż (bardzo ważna rzecz, niezależna od producenta okien) wypadł tak średnio. Serwis firmowy super, wszystko poprawione, 2 szyby wymienione. Ja polecam, z zastrzeżeniem, że bardzo ważny jest dobry montaż. Czy monterem była firma Al okna z BB? Zastanawiam się nad zakupem u nich, właściciel twierdzi że ma najlepszych montażystów ale mam pewne wątpliwości.. Możesz mi coś więcej napisać o oknach i samym montażu, czy coś schrzanili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilder_88 25.05.2021 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2021 Czy monterem była firma Al okna z BB? Zastanawiam się nad zakupem u nich, właściciel twierdzi że ma najlepszych montażystów ale mam pewne wątpliwości.. Możesz mi coś więcej napisać o oknach i samym montażu, czy coś schrzanili? Brał ktoś okna Kommerling z Al Okna z Bielska? jak opinie, monaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zak2021 11.06.2021 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2021 Czy ktoś z wyżej komentujących zdecydował się na usługi ww. firmy z Bielska?Kupuję okna w lipcu i chętnie poznam ocenę obsługi klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts