Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Okna PCV z firmy okno-pol profile Kömmerling 76MD Opinie?

Recommended Posts

Witam,

Tak jak w temacie czy miał ktoś styczność z takimi oknami lub firmą oknopol? Firm na rynku jest sporo, i ciężko się na coś zdecydować. Oferta firmy oknopol jest na razie najbardziej atrakcyjna, tylko czy to solidna firma? Dla przykładu dostałem ofertę na okno balkonowe o wymiarach 96x220cm w pakiecie 3 szybowym(szyba 0,6) i dodatkowo z ramką chromatech, która obniża współczynnik Uw całego okna do 0,84w/m2. Jest to jak dla mnie dobry wynik, a cena 837zł netto + 8% vat (usługa z montażem) za okno z obustronnym kolorem. Proszę o poradę czy uważacie że jest to dobra oferta? Jeśli nie to gdzie mogę szukać, czegoś lepszego. Z góry dziękuje za pomoc.

• 2 months później...
  • 1 year później...
  • 1 year później...
  • 2 years później...
Mamy na profilu Koemmerling-88, montaż (bardzo ważna rzecz, niezależna od producenta okien) wypadł tak średnio. Serwis firmowy super, wszystko poprawione, 2 szyby wymienione. Ja polecam, z zastrzeżeniem, że bardzo ważny jest dobry montaż.

Czy monterem była firma Al okna z BB? Zastanawiam się nad zakupem u nich, właściciel twierdzi że ma najlepszych montażystów :) ale mam pewne wątpliwości.. Możesz mi coś więcej napisać o oknach i samym montażu, czy coś schrzanili?

• 3 months później...
Czy monterem była firma Al okna z BB? Zastanawiam się nad zakupem u nich, właściciel twierdzi że ma najlepszych montażystów :) ale mam pewne wątpliwości.. Możesz mi coś więcej napisać o oknach i samym montażu, czy coś schrzanili?

Brał ktoś okna Kommerling z Al Okna z Bielska? jak opinie, monaż?

• 3 weeks później...