Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam ;-) Jestem tu nowa, a potrzebuje porady, mam do polozenie 40 m2 gresu, plytek drewnopodobnych do przedpokoju i kuchni polaczonej z salonem. Po burzy mozgow i przejrzeniu ilus tam ofert z ilus sklepow wstepnie zdecydowalam sie na jasne plytki w typie Paradyz thorno bianco. Ale nie mam bledego pojecia jak to bedzie sie uzytkowalo i jak wygladalo po polozeniu. W sklepie 3 plytki nie oddaja rzeczywistego obrazu. No i ta dyskusyjna fuga, jaka w praktyce minimalna grubosc na podlogowce? Poratujcie wiedza i doswiadczeniem bo jeszcze chwila i zwariuje :-)
https://forum.murator.pl/topic/204814-plytki-drewnopodobme-jakie-wybrac-na-40-m2/

tak naprawde przed położeniem nigdy nie bedzie wiadomo jak bedzie wygladac. jak do łazienki szukalismy to weszlismy do jednego kafelkoweg, od razu rzucil nam sie w oczy jeden zestaw, takie nito bezowe nito szare podlogowe, i biale przecierane na sciane, cudo. kupilismy przywiezlismy na budowe, kafelkarz kładzie, załamka. brzydkie szarobure nijakie, mdłe. problem, co zrobic, kłasc i sie przyzwyczaimy? zrywac a reszte do kotlowni czy garazu? ale za drogie byly na taki manewr. postanowilismy polozyc do konca. pozniej doszly biale kibelki bidety, umywalka, chrom na bateriach, inne swiatło, i co? łazienka cudo. takze poki nie polozysz do konca, pofugujesz i nie urzadzisz okolicy to nie bedzie widac jakie plytki beda
https://forum.murator.pl/topic/204814-plytki-drewnopodobme-jakie-wybrac-na-40-m2/#findComment-6932959