camelka778 11.10.2015 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Witam Jestem tu nowa, a potrzebuje porady, mam do polozenie 40 m2 gresu, plytek drewnopodobnych do przedpokoju i kuchni polaczonej z salonem. Po burzy mozgow i przejrzeniu ilus tam ofert z ilus sklepow wstepnie zdecydowalam sie na jasne plytki w typie Paradyz thorno bianco. Ale nie mam bledego pojecia jak to bedzie sie uzytkowalo i jak wygladalo po polozeniu. W sklepie 3 plytki nie oddaja rzeczywistego obrazu. No i ta dyskusyjna fuga, jaka w praktyce minimalna grubosc na podlogowce? Poratujcie wiedza i doswiadczeniem bo jeszcze chwila i zwariuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 12.10.2015 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 tak naprawde przed położeniem nigdy nie bedzie wiadomo jak bedzie wygladac. jak do łazienki szukalismy to weszlismy do jednego kafelkoweg, od razu rzucil nam sie w oczy jeden zestaw, takie nito bezowe nito szare podlogowe, i biale przecierane na sciane, cudo. kupilismy przywiezlismy na budowe, kafelkarz kładzie, załamka. brzydkie szarobure nijakie, mdłe. problem, co zrobic, kłasc i sie przyzwyczaimy? zrywac a reszte do kotlowni czy garazu? ale za drogie byly na taki manewr. postanowilismy polozyc do konca. pozniej doszly biale kibelki bidety, umywalka, chrom na bateriach, inne swiatło, i co? łazienka cudo. takze poki nie polozysz do konca, pofugujesz i nie urzadzisz okolicy to nie bedzie widac jakie plytki beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts