Megabajt2004 10.07.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2004 Jak mam poznać prawdziwego fachowca hydraulika ?Wiem już, że musi chcieć za punkt 80-90 PLN. Musi być oczytany, można to pewnie zaobserwować po jego kolorze twarzy. Co dalej ? Czekam na podpowiedzi ! czy musi mieć uprawnienia budowlane i być członkiem OIIB ? Czy mistrz budowlany, sanitarny musi być członkiem Izby i być ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megabajt2004 11.07.2004 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 Nie ma chętnych do dyskusji. Co ma zrobić Inwestor, który jest rozgarnięty technicznie i jest w stanie wszystko, prawie wszystko sam zrobić, ale niekiedy trzeba prace szybko wykonać ? Wiecie Państwo jak patrzę niekiedy na rady fachowców to mnie szlag trafia. Są niezwykle przekonujący a opowiadają takie dyrdymały na placu budowy, że szkoda gadać hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 11.07.2004 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 Wystarczy poprosić o 3-4 namiary na wykonywane poprzednio instalacje i porozmiawiać z innymi inwestorami. Powinno wystarczyć Jak nie będzie chciał się pochwalić swoją pracą to znaczy, że coś jest nie tak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 11.07.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2004 O fachowcu świadczą jego prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts