ksris 11.10.2015 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Dzień dobry, Chciałbym się dowiedzie czy możliwe jest łączenie wylewek samopoziomujących? Chodzi mi o sytuację w której używam wylewki samopoziomującej firmy "X" do zgrubszego wyrównania powierzchni, a ostatnie 0,5 cm nadlewam wylewką firmy "Y". Pytam dlatego, że mam w pokoju podłogę o spadku w stronę jednego rogu pokoju wynoszącą przeszło 4 cm. Ponieważ nadlewanie wylewki na całej powierzchni kosztowałoby fortunę (worek ok 90 zł - wylewka dedykowana pod parkiet), doszedłem do wniosku, że mogę zrobić coś innego. A mianowicie: grunt, wylewka tańsza, grunt wylewka pod parkiet. Wtedy koszty drastycznie spadają i wszyscy są szczęśliwi. Pytanie tylko czy tak można? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksris 17.10.2015 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Widzę, że na "ekspertów" zawsze można liczyć. W każdym bądź razie, szanowni panowie "eksperci", nie męczcie się już z wymyślaniem odpowiedzi na moje pytanie. Wylewka została dzisiaj wylana. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ek_ge 21.10.2015 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Witam, Owszem takie rozwiązanie jest teoretycznie możliwe, ale dla pewności proszę się zapoznać z zaleceniami producentów poszczególnych wylewek samopoziomujących. Pozdrawiam Marek Tucholski Online Ekspert marki Lafarge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts