mmaarcin 12.10.2015 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2015 Po przeczytaniu ( jakis rok temu) dwóch wiodących tematów na temat pianki zdecydowałem się właśnie na to rozwiązanie.Generalnie można wyciągnąć wniosek że polska piana jest dużo gorsza od pianek amerykańskich czy kanadyjskich.-Bardzo proszę o przytoczenie argumentów za i przeciw polskiej pianie?- na co w szczególności zwrócić uwagę, przypilnować wykonawce? Ja skłaniam się do polychemu.Pianka ma mieć 30 cmFirma ma już kilkuletnie doświadczenie a cena jest atrakcyjna. I tu kolejne pytanie, czy praca na agregacie, który nie ma własnego zasilania jest czymś gorszym (cena dzięki temu jest trochę niższa )Tematy na temat pianek liczą już kilka lat i często były bardzo negatywne.Teraz trochę czasu minęło, ceny znacząco spadły ( ja dostałem ofertę 70zl za 30cm)Bardzo proszę o opinię osób które już mieszkają z "pianą za Pan brat" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts